Heti 1x 2 óra oda 2 óra vissza bejárás, cserébe sokkal több bért ajánlottak, mint a jelenlegi, ti hogy döntenétek?
Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyem 35 perc utazásra van, havi 6x kell bemenni, és jelenleg bruttó 420 ezret kapok.
Kaptam egy anyagilag kedvezőbb álláslehetőséget, próbaidő alatt havi bruttó 660 ezret ajánlottak, próbaidő után pedig megegyezünk a továbbiakról.
Viszont heti 1x kéne bemenni próbaidő alatt, ami 2 óra vonattal (átszállás nélkül) a munkahely 10 percre van az állomástól gyalog, illetve otthon én is 10 percre lakom az állomástól.
Próbaidő után már csak 2 hetente kéne bemenni egyszer.
Ti hogy döntenétek?
2022. szept. 21. 15:51
11/11 A kérdező kommentje:
Online tanítanak be, de ezzel nincs gond, az első hullám idején is így lettem betanítva.
2022. szept. 21. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!