Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik álláslehetőséget...

Melyik álláslehetőséget választanád?

Figyelt kérdés

Pénz ugyanaz

Feladat:Pakolás(5-10kgs dobozok mindenhol)

Munkahely 1: Éjszakás műszak,de van hogy délután kell menni.Munkaidőkeret van 2 havi,heti 6 napot is mehetsz ha úgy van.VISZONT 20-30perc alatt ott vagy

Munkahely 2:1óra 15perc kell mire odaérsz,viszont heti 5 nap klasszikus 8-16:30(egy nap eshet itt is szombatra de a vasárnap fix pihenő meg még egy nap beosztás szerint.

#munkahely választás
2022. szept. 21. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2. Mivel képtelen lennék a többműszakra, inkább legyen a klasszikus 8-16.30-ig munka. De ez csak én vagyok.
2022. szept. 21. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Személyfüggő, én pl. ki nem állhatom ezt a 8-16:30-ig munkaidőt, elmegy vele az egész napod, főleg ha még az utazási idő is hosszabb, de az éjszakázás sem lehet egy túl nagy álom, főleg hosszútávon.

Attól is függ mi a 2.

2022. szept. 21. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
2. Az első mellett magánéletem kb nem lenne.
2022. szept. 21. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaa vagy mindkettő pakolás?

Akkor a 2.

#2-es voltam

2022. szept. 21. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Éjszakai pakolás felejtős. Óriási a hajtás, mert reggelre posta/kocsi készen kell rakni a mennyiséget.

ÉN, a 2.-ra szavaznék.

2022. szept. 21. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

2.

Oké, hogy az 1-nél a nappalod szabad, de úgyis alvással fogod tölteni, akkor meg aztán nem sokra mész a szabadidővel. Pláne hogy heti 6 nap pffff

Meg ha már éjszaka kell dolgozni, fizessék már meg jobban mint azt, ahol napközben, rendes munkaidőben megy. Kompenzálják valamivel, hogy szarabb a munkakörülmény. Az, hogy közelebb vannak, nem kompenzáció.

Szóval egyértelműen 2es, nem kérdés.

2022. szept. 21. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Én munkakereső vagyok és leírom a saját példámat: inkább megyek olyan állásra ami a szomszéd városban van és irodai munka, mint ami itt helyben és több műszak. Nagyon egészségtelen másrészt ezek olyan tróger munkák amit azok csinálnak akiket nem vesznek fel komolyabbra illetve otthagyták a sulit.
2022. szept. 21. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
tróger mindkettő persze
2022. szept. 21. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!