Veletek volt már olyan, hogy a főnökötök bejelölt Facebookon, de ti nem jelöltétek vissza, és utána kérdőre vont titeket?
Jaj, ne is mondd…
Volt olyan, ahol a főnök, meg a fél csapat bejelölt viszonylag hamar, amivel az is gáz, hogy fel is mondtam 2 hónap után, mert nem szerettem meg a hely működését.
Egyébként meg úgy szoktam megoldani ezt a főnök-kollega bejelölt dolgot, ha olyan, hogy amint visszaigazolom az illetőt, már állítom is be az adatvédelmi beállítást a profiljához, hogy semmilyen posztom ne lássa.
Kb annyit lát, mintha be se jelölt volna, érted. Problem solved.
Eddig kb. minden főnököm bejelölt, visszajelöltem őket. Olyan dolgot eleve nem rakok ki, hogy részegen bulizok, vagy hasonlók, szóval nézegethetik a semmit. Ezekből eggyel vesztem úgy össze, hogy felmondtam a bánatba és utána tiltottam, a többi mai napig ismerős.
A jelenlegi nem jelölt be, de vele sincs gondom, felőlem jelölhetne.
Én sose kezdeményezem.
#16:
Mondjuk mert a munkatárs nem egyenlő a baráttal.
19 baromság. Engem első nap bejelolt meg berakott a csoportjukba is… Nem lett kisebb ember lol
Ez nem renomé kérdése, akinek az, annak nagyon sérülékeny az egója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!