Mennyit kerestél az első munkahelyeden, és melyik évben? (nettóban)
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 05:11
21/31 anonim válasza:
Logisztikusi feladatokat csináltam egy multinál. Megvolt a végzettségem a melóhoz, de munkapapíron és beosztásban nem az szerepelt amit tényleg dolgoztam. Biztos jobban megérte így a cégnek.
2015, 160 ezer nettó.
22/31 anonim válasza:
Ötvös-ezüstművesként 2674 Ft-ot kerestem szakmunkásként 1985-ben a Fővárosi Óra- és Ékszeripari Vállalatnál.
24/31 anonim válasza:
2014-ben volt az első igazi munkahelyem, ami nem diákmunka volt. nettó 84 ezer forintot kerestem (vendéglátás, teljes munkaidős)
25/31 anonim válasza:
2022 nettó 320 ezer. Mondjuk heti 6 napot dolgozok érte. Anélkül kb 260 lenne.🤷♂️
26/31 anonim válasza:
#25 márminthogy a 6. nap nélkül lenne 280. Heti 5 napban.
27/31 anonim válasza:
Egy Carte d'or fagyizóban dolgoztam életemben először 17 évesen 2002-ben.
Hetente kaptam fizetést, 5 napra nettó 15-20 ezer forintot (forgalomtól függött)
2003-ban okmányirodában havi nettó 30 ezer forintot kaptam (6 órában voltam)
28/31 anonim válasza:
19-es! Durva hogy 2022-ben van olyan cég ami 133 nettóval kiszúrja az ember szemét! Inkább megéri a cégnek nyűglődni hogy minden hónapban betanit valakit minthogy valamennyivel többet fizetne azt maradnának a munkavállalók...
29/31 anonim válasza:
Ha a diákmelókat nem számoljuk 90e környéke 2002
30/31 anonim válasza:
"! Inkább megéri a cégnek nyűglődni hogy minden hónapban betanit valakit minthogy valamennyivel többet fizetne azt maradnának a munkavállalók..."
A betanítás kb 2 óra (nem vicc) így a frissen felvett új ember másnap már úgy dolgozik ott, mintha 100 éve ott lenne. ezért nem érdekli a céget ki jön ki megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!