Milyen végzettség kell Németországban egy kisegitö idösgondozónak idösek otthonában? És mennyit lehet ott ezzel a munkával keresni? N/52
A legtöbb esetben elég, ha van egy alapképesítésed, ott úgyis elöször mindent elmondanak. A nyelvtudás szerintem elég, kezdetben szokni kell, de nem vészes.
Az aktuális fizetést nem tudom, kb 10 éve privát, családnál, rendesen bejelenetve 1700-1800 simán volt, azóta gondolom, ez is több.
Közgazdasági diplomám van.
De az itt nem ér semmit. Ebben az esetben.
A segédápolóknak nem feltétlen kell elözetes képzettség, de nem tudom, hogy lehet megszerezni.
Ha van valaki, aki ilyen helyen dolgozik, vagy olyan hely, ahol esetleg ekresnek segédápolókat, ott lenne érdemes rákérdezni.
Vagy a neten keress ilyen munkahelyeket, otthonokat és tölük kérj infókat, milyen lehetöségeid lennének.
Esetleg ez segít neked, ez alapján segédápolóként nem kell semmiféle végzettség, de éppen ezért csak megszabott felaadatokat lehet végezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!