Mennyi a reális órabér?
Utolsó.
Áh, nem érdemes.
Ha nem küzdök meg valakivel, az nem nagyképűség, hanem egy szint.
Semmit nem tudsz. Tanulj inkább te. Lenne mit.
Nem takarító vagyok. Mégis honnan a feltételezés? Írtam valahol? Mert oda is jelentkeztem kíváncsiságból, ha minden kötél szakad?
És mert ha nem lesz más pár hónap múlva, akár azt is csinálom, mert nem lusta dög vagyok, aki a sültgalambot várja? Mert a 20-ból az az egy hely jelzett vissza?
Mert naponta felteszik ugyanazt a végzettségemnek megfelelő állást, de azon kívül, hogy "jelentkezését elküldtük", nem kapok semmit?
Nagyon ügyes lehetsz, ha ennyiből kiszűrted, hogy takarító vagyok. (Soha nem dolgoztam szobalányként, sem takarítóként). Lépj fel ezzel valahol!
Érdekelne az is, hogy egy csillagvizsgáló mennyit keres.
És aki takarító, eltakarítja a mocskodat. Aki fodrász, levágja a retkes hajadat, aki bolti eladó, kiszolgál, tűri a háborgásod olyan dolgokról, amiről nem tehet,a szakács az étteremben leveszi a terhet rólad, hogy ne te főzz. Cserébe te a fejébe húzhatod a kaját, ha nem ízlik, a pedagógus tanítja a neveletlen kölyködet, aki ugyanolyan lenéző lesz, mint te. A gyári munkás összeszereli a szarjaidat, megtölti a colás flakonjaidat, gyártja a használati eszközeidet, a kukás elviszi a szemetedet, amit válogatás nélkül górsz ki az utcára. Minden munkát el kell végezni, mindenkire szükség van valahol. Rád?
Hát itt biztos nem.
Kérdező, amúgy mi a végzettséged?
Akárhogy is, érdemes azzal menni.
Ott lehet többet elkérni, ahova kell végzettség. Fodrászhoz, szakácshoz kell.
Szobalányhoz nem. Sok helyen konkrétan diákmunkások csinálják. Épp ezért nem is elvárható, hogy versenyképes fizu legyen.
18 éves munkaviszony van mögöttem.
Több területen van tapasztalatom. Ezt írtam.
Eladó, ruházati eladó a végzettségem. Vendéglátásban is dolgoztam, de az most lutri, onnan jöttem el. A 20-ból kb. 15 eladói munka, amit megpályáztam, a többi szakképzettség nélkül is végezhető. Takarítás, gyári munka, stb. Ezért jelentkeztem a szobalány pozícióra is. Ezért kérdeztem, hogy ott mennyi a reális bér. De persze legyél 25év alatti cicababamaca, seggig érő póthajjal, 8D pillával, agy nélkül. Pedig 35 vagyok és igencsak dekoratív, normális, nem putris.
Hát ez van.
Szobaasszony vagyok egy kicsi szállodában, egyedül. 200 ezer a fizetésem...:(
Semmi jelentősége nincs, hogy van egyéb szakmám, amiben ledolgoztam több, mint 30 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!