Munhakely váltás? Vagy egy teljesen másik szakma?
Figyelt kérdés
Huszonközepe srác vagyok,lassan 5 éve dolgozok vendéglátásban.
Sajnos a mostani munhahelyemen a közeg mostanra elég rossz irányba változott, és váltani szeretnék..
De fogalmam sincs mibe,merre felé.
Mert mostanában besokkaltam,állandó hétvége,rengeteg óra, és tök jó, hogy van pénzem, de semmit nem ér, ha egyedül halok meg...
És nyilván másik étterembe is ez lenne. De félek,ha elhagyom a szakmát ,azt megbánom. Nem is tudom merre felé induljak el,nyilván gyári munka,árufeltő ilyenek az visszalépést jelentene.
Ki mit tenne ilyen helyzetben?
Köszi!
2022. szept. 12. 13:30
1/5 anonim válasza:
Ez alapján a jelenlegi helyen tényleg ne maradj, mert "becsavarodsz" (velem is megesett hasonló). Nem írtad hogy a munkádból is eleged van-e vagy csak a helyből de sztem első körben csak munkahelyet válts. Gondold meg kétszer hogy számodra visszalépésnek számító munkaváltásba fogj (pl amiket írtál) mert már mostanra elértél egy szakmai szintet van szakmai tapasztalat stb és a presztízsvesztés, a teljesen elölről kezdése egy általad kevésbé nagyra tartott munkának nagyon tud fájni. Nem tudom, jelen munkában mennyit értél el idáig, de arra légy büszke, és ha nincsen sürgető anyagi oka aktuálisan akkor próbálj egyelőre szakmában maradni.
2/5 A kérdező kommentje:
Magából a munkából nincs elegem,de egy-két velejárója (állandó hétvége,rengeteg óraszám)miatt viszont igen.
2022. szept. 12. 14:41
3/5 anonim válasza:
Szakma nelkul fele annyit fogsz keresni mint vendeglatasba. Sot sok szakmaban se.. Enis emiatt nem valtok. Bar 5 napozni se akarnek
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz,csak nem tudom miért kell evidensnek lennie hogy,vendéglátásban, nincs életed.
Nagyon régóta nincs senkim és ebbe fogok belebolondulni...
2022. szept. 13. 17:11
5/5 anonim válasza:
Keress olyan helyet ahol van lega 3 szabadnapod. Ugy belefer az elet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!