Ez hogy van a t.b.vel egyszerűístett foglalkoztatásnál?
Figyelt kérdés
Néztem egy munkát ahol egyszerűsítetten vennének fel. Jelenlegi helyzetem olyan, hogy szociális rászorult vagyok a tbre, ha elkezdek így dolgozni, akkor ez megszűnne, vagy maradna? Mert ha megszűnne, akkor inkább 4 vagy 6 órás részmunkát vállalnék el, ott fizetik a tbt is.2022. szept. 11. 05:02
1/2 anonim válasza:
Nem szűnik meg a tb átvállalás.
Efo-nál nem jár tb.
2/2 anonim válasza:
Egyszerűsített az annyit takar, hogy 15 napot dolgozhatsz a hónapban. Ezekre a napokra kapsz tb ellátást. Nem szűnik meg a jelenlegi munkahelyed, vagy státuszod. Tehát maradna a szociális rászorulási alapon a tb-d.
Például ha valaki dolgozik Tescoban fix 8 órás bejelentéssel és mellette elmegy maszekolni akkor a maszek is azokra a napokra jelenti be amikor dolgozik, de ugyan úgy megmarad a főállású tb bejelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!