Ha van itt ügyvéd, hogy érzel a munkád iránt?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne az ügyvéd szakma, csak egy problémám van. Nem tudom, hogy élném meg ha kirendelnének valakihez, aki valami szörnyűséget csinált, de nekem mindenképp meg kéne védenem. Tudom, hogy ez a munka velejárója, de mégis ez egy kicsit hátráltat. Ti hogy élitek ezt meg?2022. aug. 30. 22:20
1/5 anonim válasza:
Akkor ne büntető szakra menj hanem polgári ügyekre szakosodj. Ott senki nem csinál szörnyűséget csak butasagot.
2/5 anonim válasza:
Az ügyvédeknek több águk van, te milyen ügyvédre gondolsz?
3/5 anonim válasza:
Imádom a munkám, viszont polgáris vagyok, így büntető kirendelést nem vállalok. (Nem kötelező.)
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem néztem mindennek utána, úgyhogy most megnyugtatott, hogy van polgári. Köszönöm szépen!
2022. aug. 30. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!