Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon rossz a csomagoló napi...

Nagyon rossz a csomagoló napi 8 órában?

Figyelt kérdés

Estin tanulok mellette szakmát. Délelőttös lennék.

Sajnos nem találok egyéb munkahelyet és ez könnyűnek tűnik és céges buszjárat is van. Az órabér sem rossz, 1320-

Ami egy hónapban 200+ , nekem diákként tökéletes, mert a szüleim is támogatnak. Illetve mivel 20 éves vagyok, akkor úgy tudom többet is kapnék nem? Adómentes vagyok és a fent említett bér nettóként van feltüntetve.

Ha 1320 a nettó, akkor én adómentesen mennyit kapok?

Érettségim, közép angol nyelvtudásom és B kat jogsim van, de kisvárosban élek, nincs olyan sok lehetőségem.

2022. aug. 29. 05:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Pesten sokkal rosszabbul jarok, mert alberletet kell fizetnem, itt meg lakhatok a szuleimnel.

De ha elvegeztem a kepzest, akkor mar kulfold a cel egyebkent.

2022. aug. 29. 15:06
 12/15 A kérdező kommentje:

Amúgy nem komolytalan, csomó családi ismerős jár oda másodállásban és elvileg szeretik.

Megmondhatod, hogy melyik napon mész, lehet az egy héten: hétfő, péntek, szombat (vagy amit és ahányat választasz) és kifizetnek.

2022. aug. 29. 15:07
 13/15 A kérdező kommentje:
De nekem kell a pénz, így 5 napon mennék. De lehet, hogy hétvégén mennék a suliba járós napok helyett, mert nem érek oda fél 3-ra a délutáni sulimba.
2022. aug. 29. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Hat ha ezvan akk ezvan. Gyujtogess, vegezd el a sulit aztan menekulj 😀
2022. aug. 29. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem suli mellett teljesen jó.

Én szerettem csomagolni.:D

2022. aug. 30. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!