Szerintetek elmenjek az interjúra vagy se ?
Figyelt kérdés
Az egyik közvetítő cég név ellenőrzést tartott és a Bosch 1-es illetve 2-es csarnokába mehetek csak vissza a 3-as 4-es csarnokba nem.
Viszont anno ott dolgoztam takarítási ágazatban csoportvezetőként és anno biztonsági őrként és vannak annál a cégnél irigy emberek akik nem néznek jó szemmel hogy operátorként mennék vissza tehát attól félnék hogy alám tennének ráadásul külső cég által is lennék
2022. aug. 26. 16:32
2/6 anonim válasza:
Menj el mert lehet kapsz olyan ajánlatot amiért megéri.
3/6 anonim válasza:
Az interjúra attól még elmehetsz, az még nem kötelez semmire.
5/6 anonim válasza:
Az interjúra mindenképp menj el, azzal nem veszítesz semmit, plusz nem jár semmiféle elköteleződéssel. Jó alkalom arra, hogy az aggályaidat megbeszéljétek (természetesen intelligensen és korrekten megfogalmazva).
6/6 anonim válasza:
Van rá esély. Engem pont most golyóztak ki egy állásból. Nekem is volt egy kollegám, akivel nem voltam túl jóban, sajnos az öccse pont ott valami nagyobb góré. Amikor lekádereztek, ez a csávó elásott, nem is hívtak be harmadik körre, ugrott a meló, pedig jól álltam. Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!