Mièrt vagyok bunkó?
Figyelt kérdés
Olajos, izzadós munkát vègzek kollègáimmal. Nap vègère büdøsek is vagyunk. Legalábbis aki dolgozik, mèg èn is. Kollèga megkèrt, hogy vigyem már el kocsival, mert egyfele lakunk. Tudtam hogy ő nem tusol a munkahelyen,meg nem öltözik àt, meg munkásruhába jön minden reggel. Mondtam neki, hogy reggel elhozom, csak utcai ruha legyen rajta, meg nap vègèn tusoljon le. Erre èn lettem a bunkó, mert nem vittem haza... Pedig csak a kocsim kárpitjàt akartam vèdeni, hogy asszony ne üljön bele az olajba, meg hasonló....2022. aug. 25. 13:46
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok bunkó, ő az igénytelen.
4/7 A kérdező kommentje:
De mèg a válaszomba se èrzek bunkóságot, mert nem azt mondtam hogy büdös, vagy igènytelen, vagy koszosan nem.... Okè kènyes tèma az tèny....
2022. aug. 25. 14:02
5/7 anonim válasza:
Nem vagy bunkó, normális ember vagy.
6/7 anonim válasza:
Vigyél egy pótkocsit, utaztasd ott.
7/7 A kérdező kommentje:
Oldalkocsis motort.... Olyan pirossal, ami a filmekben is van :)
2022. aug. 25. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!