Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen pultoskent dolgozni?

Milyen pultoskent dolgozni?

Figyelt kérdés

Pénteken megyek egy cukrászdába, ez lesz az első munkahelyem, bufekent is működik, szóval suticsomagolas, gyros, melegszendvicset is kell csinálni

Aki dolgozott már hasonló munkakörben kérlek mesélj rola

2022. aug. 24. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hali, én egy kis kávézóban pultoztam. Kávé, süti, fagyi,üdítők, alkohol (szendvicsek meg ilyenek nem). Egy uszoda/strand közelében volt, úgyhogy volt forgalom a nyáron bőven. Sok olyan vendég volt ,akik minden nap jöttek, náluk már egyből tudtam egy idő után,mit kérnek:) de ez csak egy kitérő volt az első covidos nyár alatt, míg számomra relevánsabb munkahelyet kerestem. Erről a főnök is tudott, nem volt belőle gond, hogy rövid időn belül meg kell válnia tőlem. Szerencsére könnyű volt betanulni, az egész napos állás annyira nem volt kellemes,meg volt 1-2 fura arc,de összességében jó élmény volt.
2022. aug. 25. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!