1/9 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy alacsony a fizetés és ma már bármilyen betanított fizikai munka jobban fizet, mint amit diplomával lehet önkormányzatnál keresni
2022. aug. 15. 21:08
2/9 anonim válasza:
Ilyet kérdezni gáz inkább.
A saját életedről van szó, a saját megélhetésedről. Ha ez neked megfelel, akkor csináld, ha nem, akkor menjél betanított munkára, vagy ha az sem jó, tanulj valamit. Mások véleménye az életkörülményeidről semmit sem jelent.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem felel meg. Elcsesztem az életemet.
2022. aug. 15. 21:14
4/9 anonim válasza:
Nem gáz, csak ha te annak tartod.
N
5/9 anonim válasza:
Ha törekszel egy normálisabb munkára, és ezt csak átmenetileg tervezed csinálni akkor egyáltalán nem gáz.
Ha viszont úgy vagy vele hogy ez neked bőőőven elég, a havi 10-15 liter koccintósra futja így is, akkor viszont gáz
6/9 anonim válasza:
2 diplomával nem találok jobb állást vidéken én sem.
7/9 A kérdező kommentje:
De én büfészakon végeztem
2022. aug. 15. 22:50
8/9 anonim válasza:
Közigazgatás-szervező? Üdv a klubban tetyó.
9/9 A kérdező kommentje:
Te is ezen végeztél?
2022. aug. 15. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!