Mennyi közmunkásnak mondanak fel Szeptembertől?
Figyelt kérdés
Esetleg valami információja valakinek arról, hogy Szeptembertől hány ember nem fog kapni hosszabbítást a közfogin? Van valami kvóta, hogy hány embert akarnak megtartani országos szinten, meg hogy kik azok akik maradhatnak? Tud erről esetleg valaki valamilyen információt, vagy még mostsem döntötték el?2022. aug. 10. 06:29
1/6 anonim válasza:
Senkinek sem, arra a szegmensre sokkal jobban szükség van, mint tanárra, doki-ápolóra.
2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég szomorú, én roma vagyok, de sajnálom nagyon, hogy ezt tették az oktatással. Én sokra tartom a tanárokat, és persze az orvosokat ápolókat is. Nem tudom hova haladunk, de félelmetes.
2022. aug. 10. 06:56
3/6 anonim válasza:
Már miért mondanának fel. Már az ovikba is közmunkást raknak, mert nincs ember, az olvastam.
5/6 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy alaptalanul aggódsz, kérdező! Speciel, nem tudok arról, hogy tömeges leépítésekre készülnek a közmunkások körében, - persze ez nem jelenti azt, hogy éppen ezért ez lehetetlen lenne.
Gondolom, érintett lehetsz, - én szurkolok azért - amennyiben ez így van, - hogy legalább ezt a lehetőséget hagyja meg neked - rokonodnak - a sors a tisztes megélhetésre!
Reménykedjünk!
6/6 A kérdező kommentje:
Meglátjuk, igazából jóra nem számítok, ez igazából időhúzásra jó amúgy is, de csak megerősít abban, hogy külföldre menyjek.
2022. aug. 10. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!