Mit ronthat el egy diák a munkahelyen ha mindig egy-két nap alatt kiteszik a diákmunkából?
Figyelt kérdés
Annak ellenére hogy nem lusta, megcsinálja amit mondanak, de mindig beleesik abba a szerepbe akinek alig tudnak munkát adni. És szinte felesleges a jelenléte. Meg a kommunikációs képességei eléggé rosszak.2022. aug. 9. 18:28
1/5 anonim válasza:
Azért ott valami baj van akkor azzal a diákkal. Lehet szegény csak simán balf@sz és nem lehet rábízni semmit, azért esik ebbe a szerepbe, nem? Ismertem jópár ilyet diákmunkás korszakom alatt.
2/5 anonim válasza:
Semmit, valsz addig kap utána támogatást a cég.
3/5 anonim válasza:
Béna. Engem egyetlen helyről sem küldtek még el. De láttam sokakat, akiket igen. Vagy bénák voltak, vagy egy szót se lehetett kihúzni belőlük, képtelenek voltak arra is, hogy "igen értem, nem nem értem", vagy épp flegmák voltak akik magasról lexarták a munkát és csak néztek ki a fejükből.
4/5 anonim válasza:
Nem nyomul/nyal eléggé. Én is dolgoztam olyan helyen (gyár) ahol ha nem volt elég munka, akkor hazaküldték a fölösleges embert. Ki volt adva h mi a feladat, azt a vezető kiosztotta x embernek, akinek nem jutott az ment haza. Nyilván annak osztotta akik már régóta ott voltak, vagy aki smúzolt vele. Én nem vagyok ilyen, hogy sz*ros doboz pakolásért nyalizzak valakinek. Hazamentem. Aztán lett más meló ahol kellettem, meg értelme is volt dolgozni.
5/5 anonim válasza:
",Meg a kommunikációs képességei eléggé rosszak."
Valószínűleg ezért. A munkahelyeken is közösségek vannak, mint mondjuk egy osztályban. Annyi a különbség, hogy aki nem tud beilleszkedni, azzal a munkahelyen - ellentétben egy osztállyal vmi suliban - nem kötelesek együtt dolgozni. Azt tudom tanácsolni annak akiről a kérdés szól, hogy fejlessze magát, legyen kellemesebb társaság. Nem azt mondom hogy legyen minden társaság középpontja, nem. 1-2 emberrel ha jóban van, a "megfelelő személyekkel", az már bőven elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!