Kitől tudok munkahelyi problémában jogi tanácsadást kérni?
Un. "pro bono" ügyvédet is fogadhatsz, ha kártérítés is játszik.
Sajna az ingyenes tanácsadás megszűnt jan.31-ével.
Munkaügyi jogásztól.
Régebben a Munkaügyi Központban ingyenesen lehetett kérni segítséget munkaügyi jogi kérdésben a náluk dolgozó jogásztól, szerintem érdeklődd meg a lakóhelyeden lévő szervüknél, hátha még mindig létezik ez az ingyenes szolgáltatás, nekem segített anno és ingyen!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Megoldódott közben.
Lényeg, hogy kiutáltak, mert táppénzre jöttem. Szerintük csak kamuztam, és a legnagyobb szarban hagytam ott őket.
Soha nem kellett kételkednie senkinek a korrektségemben, fordítva ugyanez már sajnos hónapok óta nem játszott. Szóltam szépen, hogy oldjuk meg a benti dolgokat, semmi haszna, ment a munkahelyi abúzus, lelki terror továbbra is ment, és pont egy veszekedès utáni stresszes pillanatban rosszul léptem ki a kocsiból, kificamodott a bokám. Nagyon hülyén jött ki, de mindegy. Csak nem értem, hogy akik szinte a barátaim voltak, dolgoztam heti min.50 órát, a munkaköri leírásom melletti nem rám tartozó dolgokat is elvégeztem, most ilyen mocskosak tudnak lenni. Hogy rohangáljak a konyhán nekik? Hogy többel kössem be? Na hát ez van. Bocsi, csak kijött hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!