Nőktől kérdezem: Alkalmazottat keresek, erdei nyaraló mint iroda, nagyon sorozatgyilkosos hangulata lenne? :) Online munka, bárhol lehet csinálni, nyaraló adva van, és nem szeretnék havi 100 ezret irodabérlésre költeni.
Helyileg Nagymaroson van a nyaraló, zártkerti, erdős részen, full összkomfort, minden adva van, csendes hely, szép kilátás a Visegrádi várra (tehát nem valami lepusztult Baranyai tanyavilág).
Lehet sok filmet nézek, de azért megfordult a fejemben, hogy kicsit fura lenne "próbanapra" kikocsikázni a leendő alkalmazottal a hegyre az erdőbe... Mi a véleményetek?
"kicsit olyan LMBTQ"
Ezen sírtam :D Am. átérzem, nem kell k-ni a csajt, egyszerűen csak egy férfi szívesebben dolgozik egy nővel, ha irodai munkáról van szó, na meg nem b-nak le az ismerőseid :D Öcsém összeszerelésre vett fel női alkalamzottat, mert csak ragasztani kell pár alkatrészt, nem csákányozni kell, meg cementeszsákot pakolni.
Kérdező!
Nincs próbanap!
Olyan van, hogy próbaidő - szerződéssel.
Épeszű nő meg nem kocsikázik ki egy erdőbe egy idegennel...!
Dehogy mennék ilyen helyre dolgozni!Télen kellemes lehet gyalogolni 10-15 percet egyedül az erdős részen mikor már 4 óra körül sötétedik mert gondolom 8-16 óráig kéne dolgozni.
Annak jó ez aki autóval közlekedik de még szerintem meggondolja ő is mert ki tudja....
Főleg a mai világban annyi őrült van szabadlábon hogy az valami brutál.Nem vagyok paranoiás csak óvatos és kerülöm a veszélyt ha lehet.
"egyszerűen csak egy férfi szívesebben dolgozik egy nővel, ha irodai munkáról van szó, na meg nem b-nak le az ismerőseid" - Pontosan, nem kell túlgondolni, csak nem mindegy, hogy érzed magad, és mit gondolnak az ismerőseid.
"kellemes lehet gyalogolni 10-15 percet egyedül az erdős részen mikor már 4 óra körül sötétedik" - Közbiztonsági szempontból Pesten se lehet jobb... Belegondolva nincs olyan ismerősöm, akit a munkahelyére vinne a busz vagy vonat, 10 percet szerintem mindenki gyalogol :)
Rohadtul nem mindegy, hogy 10 perc a belvárosban, vagy az erdő szélén, a halál fas2a után 12 km-re, földúton.
Irodai munka = irodában. Amiről te beszélsz, az telephely, maximum. Az se mindegy, hogy konkrétan mi a munka.
Nagymaros: az ide írók többségének a világvége, de egy nagymarosi anyukának, rugalmas munkaidővel, családias hangulattal, lehet akár egy álommeló.
Igen,csak nem mindegy hogy erdős részeknél gyalogolok 10 percet vagy rendes frekventált helyen.Nem ezzel van a gond hogy meg kell emelni a popóm hanem ahol meg kell emelni:)
Jártam én be dolgozni 10 percre busztól de nem volt erdős rész egy deka se és így nem éreztem semmi rosszat és forgalmas rész volt,érted a különbséget?
Nem mindenkiért tud a párja elmenni vagy nincs autója se mindenkinek az a másik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!