Mit tegyek annyira kiábrándító ez az egész?
Figyelt kérdés
Most kerültem be nem rég dolgozni egy céghez,viszont a társaság nem a legjobb színvonalon van,csak nyári munka lenne. De hogyan viseljem el így tovább? Ma is hallottam hogy az egyik ember kibeszélt a másiknak hogy miért vagyok ilyen szétszórt mert leejtettem egy terméket a selejtből.Most őszintén ez ilyen nagy probléma? Ettől már valaki szerencsétlennek minősül mert egy termék véletlen a földön landolt? Meg volt egy másik az meg mondta hogy mitbámulom. És csak egyszer néztem rá. Nem is tudok senkivel beszélni,mert mind vagy egy beképzelt csicska vagy egy senkiházi barom. De a pénzért múszály vagyok menni. Van esetleg más is így a munkahelyével? Ti mit tudtok tenni ez ellen?2022. júl. 27. 20:51
1/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy vagy vele, de én nem haverkodni járok a munkahelyemre. Persze, vannak akikkel jól kijövök, szerencsémre majdnem mindenki ilyen, de volt olyan is aki direkt szívatott... Nem igazán érdekelt.🤷♂️
2/4 anonim válasza:
Voltam így. Elkezdtem keresni másikat és amint lehetett, váltottam. Ez kb egy hét volt.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 Énis gondolkodtam rajta,de jelenleg nincs más lehetőség csak ez,egyébként meg nem olyan biztos hogy máshol jobb lenne,a cégeknél kb.mindig ez van, a társaságok ilyenek, valahol még a főnökök is nagyon primitívek tudnak lenni,itt azok elviselhetőek szerencsére.
2022. júl. 27. 22:10
4/4 anonim válasza:
Ha nem próbálod meg, akkor biztos nincs más lehetőség...
Majd akkor mondd, hogy nincs, ha legalább 50 helyről utasítottak vissza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!