Tényleg ilyen nehéz embert találni?
A kiemelt fizetés kb. "balatoni" fizetést takar. Nálunk azt, hogy "annyit kérsz, amit akarsz".
Egyébként tényleg ennyire nehéz nem csak hogy pizza- de "sima" szakácsot is találni. Mind szezonozik a Balatonon, vagy kiégett vagy kint dolgozik.
(Nálunk 20+ ember fordult meg három hónap alatt, az egyszerű hétköznapi séftől az öt csillagos sztárig. Na de. Vagy hajtotta a NAV, vagy a gyámügy vagy szétszívta az agyát vagy iszik mint a gödény.
70% egyszer csak nem jön be dolgozni. 90% idegbeteg-csapkodós-kiabálós paraszt volt. 10% kaját nem volt hajlandó csinálni a személyzetnek, mert kevesebbre tartotta a pincéreket mint a kutyákat. 1-2 vegán kaját nem volt hajlandó csinálni. Egy fél délutánt tudnék mesélni...)
Már elnézést, de nem kell a mai világban csodálkozni ha a kedves munkáltató nem talál embert, mert mostanra mindenhol irreálisak az elvárások.
Általában az van hogy keres huszonéves alkalmazottat, de legyen már több év munkatapasztalata, legyen diplomás, beszéljen minimum 3 nyelven, legyen jogsija, legyen motivált, meg a franc tudja mi, és akkor ehhez ajánlanak egy akkora bért amiből manapság éhenhalni se tud az ember.
Én pl. szinte anyanyelvi angol tudással jelentkeztem vagy egy éve fordítani, erre még nekik állt feljebb hogy mit akarok mikor nem vagyok számlaképes, na mondom akkor elmentek ti a jó édes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!