Nem tudom mit dolgozzak, semmihez nem értek?
Van jogsid? Nyelveket beszélsz?
Hol elsz?
Menj el gyárba, vagy valami hasonló betanított munkára.Ne aggódj, ha napi 8 órát kell a gépek mellett robotolnod, akkor nagyon hamar megjön a kreativitásod ahhoz hogy mit szeretnél csinálni.
Ha meg megszereted a munkát, akkor nyert ügyed van.
5 évig, mi a túrót tanultál???
Talán azt kellene művelni...
Szia!
Jutottál valamire? Mert én is így vagyok. Én most 5 hónapja vagyok munkanélküli, előtte lehúztam pár évet gyárban. Nem jött meg az ihlet, hogy mit csináljak, de attól amit csináltam besokalltam a monoton összerakósdi munkától 3 műszakban. Már nagyon kellene valami, de rosszul vagyok sok mindentől, mert vagy félek hogy nem tudom megcsinálni (mivel semmi tapasztalatom sincs), vagy az emberektől félek, hogy én nekem velük foglalkoznom kelljen (ügyintézőként pl vagy egy boltban).... Olyan kellene ahol páran vagyunk és jó a légkör, kedvesek az emberek. Csak szeretnék ilyet. Dolgoztam üzletben egy rövidebb ideig, nagyon rossz egy szar főnökkel és olyan kollégákkal akik nem segítenek rendesen és nem fogadnak be na meg türelmes legyél a vásárlókkal. Ez az emlék olyan erős, hogy nem is akaródzik boltba jelentkezni, de most meg csak az van lehetőség. Valami biztatás jó lenne, mert nem visz rá a lélek.
Kezdésnek elmehetsz gyárba, én elvoltam ott egy jó ideig, de túl sokáig ne maradj ha csak ilyen operátori pozícióban ragadsz. Abból nehéz kitörni aztán, látom hogy nem kapkodnak utánam csak olyan helyekre... Boltba is jelentkeztem amelyik jobban tetszett (kisebb forgalmúba), de azt mondták nem rám esett a választás, be sem hívtak csak ezt az üzenetet küldték. Úgy érzem le is írnak a gyár végett, ahol meg nem írtak le ott azért nem, mert megmondták kerek perec nem jelentenek be rendesen és sokat kellett volna egy huzamban dolgozni szabadnap nélkül. Vagy ahova esetleg felvettek volna, azt várták csináljam egy nap után teljesen magam 12 órában (étkeztetős munka). Sok munka van itt éhbérért, de sok munkát várnak érte (ami nyilván ilyen könnyen megtanulható, betanított jelleg gyáritól szobaasszonyig kategóriások). S egyre nehezebb lesz bármit találni, még több jelentkező lesz 1 állásra. Ha van kedved, elmélkedhetünk hogy oldjuk meg az életünket. Biztatni egymást ebből az állapotból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!