Nem tudok beletanulni a munkaba es ez egyre nagyobb nyomast tesz ram, pedig nem nehez munka. Mit tegyek?
Ne aggódj!
Nagylevegő, és szépen - nyugodtan - higgadtan haladj a munkával!
Én 1 honapja kezdtem ott ahol vagyok, csetlek-botlok folyton.
De lassan megy minden - 1 hónapba telt de sikerült.
Egyébként enis raktáros vagyok, jovoheten kezdek mint komissiózó.
2 nap az még semmi majd ha 2 év után vét az ember alapvető hibákat akkor főjön a feje,ennyi idő alatt semmi nem dőlt még el.Azt próbáld elérni hogy ne stresszelj be azon ha nem megy valami mert csak sokkal rosszabbá teszed így a helyzeted,pánikolni kezdesz,kapkodsz,így végképp nem fog menni.
Add a legjobbat amit tudsz,tanulj a hibáidból,próbálj fejlődni,ennél többet nem tudsz tenni,ha túlgondolod a dolgokat nem lesz jobb.
Te miről beszélsz?
Ket nap után meg azt sem tudtam hol vagyok a jelenlegi munkahelyemen, telejsen elvoltam veszve.
3-4 hónap kellet mire mindent megtanultam es kb fél év mire már jól ment.
Hát hallode, én 2 hónap után éreztem hogy megy a munka, 4 hónap után is rengeteg dolog volt, amit megtanultam....
Szerre, ez egy olyan folyamat amin keresztül kell menni, menni fog, nyugi van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!