Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
A helyzet hogy nem rég kezdtem a munkahelyemen,és nagyon szimpatikus lett egy fiú a műszakomból. Próbáltam jelekkel jelezni hogy szimpatikus viszont akárhányszor figyeltem,nem vett észre,mindig a melóval foglalkozott amit megis értek,de a melón kívül semmire sem figyel és még a mellette lévő társával sem beszél,csak ha szólnak hozzá.Így most jelenleg nem tudom mit tegyek,szerintetek mit kéne tennem? Én nem szeretek nyomulni,sosem kezdeményeztem mivel a fiúnak kell megtenni az első lépést de ő sajnos nem észleli hogy nekem bejön ő.2022. júl. 17. 21:59
1/7 anonim válasza:
Kezdj el vele te beszélgetni és próbáld megismerni.
Kérdezd meg nem e lenne kedve el menni valahová? Pl séta,meginni vagy enni valamit,mozi, túra, strand mert te meg szeretnéd őt jobban ismerni ha nem bánja.
2/7 anonim válasza:
Akkor marad a kivárás.
Simán lehet valakije.
Vagy csalódott, aszex, meleg, félénk, bármi...
Ha valóban komolyan gondolnád, hogy szimpatikus, akkor nem okozna gondot néhány hónap, amíg kiderül róla valami.
Ha mindent tegnapra akarsz, akkor nézelődj másfelé.
3/7 A kérdező kommentje:
Én szóval sem mondtam olyat hogy gondot okoz,mindig várni szoktam. Csak azért tettem fel a kérdést hogy mit érdemes,de akkor várni ahogy eddig is gondoltam.
2022. júl. 17. 22:18
4/7 anonim válasza:
Várj, aztán ha valaki le csap rá akkor az lesz a probléma, ez fordított esetben sokszor előfordul az életben, te életed ezért te döntésed, csak később ne hagy megbánd.
5/7 anonim válasza:
Lecsap rá?
Mint egy utolsó doboz akciós termékre...
6/7 anonim válasza:
Minek egy mulyátol barmit akarni? Az egesz kapcsolatban neked kéne őt iranyitgatni
7/7 anonim válasza:
Azt kellene tenned, hogy dolgozol. Azért vagy ott, nem pasizni.
Házinyúlra... Nem ismered a mondást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!