Mernél most felmondani, hogy beígérték a munkanélküliséget?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 10:59
11/17 anonim válasza:
A következő 1-2 év elég kemény lesz. Nem most érdemes munkát váltani vagy ha nagyon kell akkor még nagyon gyorsan.
12/17 anonim válasza:
kockáztatnék, most is benne van nálam a pakliban a dolog.
13/17 anonim válasza:
Az kockáztasson akinek piacképes a szakmája, több pénzt szeretne s magán kivul nem kell senkit eltartania. Azok az emberek könnyebben is váltanak, mivel nem felelőssek senkiért csak magukért. Egy családos embernek 2szer is meg kell gondolnia merre lép tovább. Ha vhol jó ott kell most maradni mert napról, napra változik minden. Az én lakókörnyrzetemben/pest/ élből vagy 5 üzlet bezárt az utóbbi hetekben, ebből 2 most pár napja húzta le a rolót. Szóval nem tudom biztos van aki negteheti h vándorol feltéve h a párja 1 milliot visz haza havonta.
14/17 anonim válasza:
Nekem nincs senkim, magam vagyok. Én a hónap végén adom be a felmondásomat és majd az 1 hónapos felmondási idő után fogok külföldre menni. Elegem lett ebből az országból végérvényesen!
15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a mostani állás sem biztos, akkor meg miért ne?
2022. júl. 17. 22:14
16/17 anonim válasza:
14
Lehetne pár kérdésem?
Én is el akarok menni,de semmi hozzá értésem nincs.
Kell 2db papír,és már mehetek is ahogy hallottam.
EU-s TB kártya,meg egy passport.
Ezen kívül mi kő még?
17/17 A kérdező kommentje:
Én csak ingázni akarok, a határ mellett lakom.
Albérlet sem árt, oda bekelentkezni. És igen, E-card.
2022. júl. 18. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!