Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A folyamatosan növekvő árak...

A folyamatosan növekvő árak miatt volt aki fizetésemelést kért/tervez fizetésemelést kérni?

Figyelt kérdés

Én kértem, de sajnos elutasították, merthogy örülnöm kéne, hogy alkalmaznak, mert van aki kevesebbért is megcsinálja, pedig szerintem a bruttó 400 ezer forint nem olyan sok így diplomával könyvelőként egy multinál még vidéken sem.

Ti terveztek emelést kérni, és szerintetek meg is fogjátok kapni? Ha igen mennyi emelésre számítotok?

2022. júl. 10. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk pofa függő. Ha jóban vagy a főnökkel, akkor kérhetsz ezt-azt, amúgy pedig nem túl okos ötlet, mert könnyen ajtót is mutathatnak, mondván, "ha nem tetszik, el lehet menni". Amúgy a főnökség jófej, segít, általában annyira leterhelnek munkával hogy nem sok időd van ilyeneken töprengeni :D
2022. júl. 10. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nemsokára lejár a próbaidőm, akkor lesz egy beszélgetés a folytatásról, ahol tárgyalni fogunk a bérről is.

Nos, "véletlenül" meglestem kollégáim fizetését, szóval tudom mi az a szint amit "mondhatok" de simán túl fogom lőni, nem érdekel, ha nem tetszik nekik.

Ha kellek, azt fizessék meg.

2022. júl. 11. 16:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha a munkábajárás támogatásánál figyelembe fogják venni az üzemanyagár emelkedését, annak már örülni fogok.

Nálunk egyenlőre nem várható emelés, max. a szokásos néhány százalék.

2022. júl. 31. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!