Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz, ha hangoskönyvet vagy...

Gáz, ha hangoskönyvet vagy podcastet hallgatok?

Figyelt kérdés
Alapbol a legtöbb helyen a cégnél rádió szól, csakhogy a fent említett dolgok engem jobban érdekelnek :)
2022. júl. 8. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Az a gáz ha egy irodában bedugott fülekkel ülsz mint valami antiszociális
2022. júl. 8. 17:34
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem gáz, bár munkahely nem nagyon tudom elképzelni. A rádió a háttérben szól, nem figyelsz rá tudatosan. Könyv hiába szól a háttérben, ha nem figyelsz rá, nincs értelme. Kivéve, ha olyan munkád van, amire nem kell különösebben figyelni.
2022. júl. 8. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de ne reklámozd, mert kb. mindenk munkatársadnak az fog erről eszébe jutnia, hogy akkor nem figyelsz oda stb.
2022. júl. 8. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:

1

Egyedül vagyok, nem a szokásos irodában ülök, hanem a raktáriban.

Nem vagyok messze a gyártósortól, de ha az ajtót bezárom nyugi van.

2

Ebben igazad van, akkor viszont jobb ha csak akkor mennek ezek, amikor egyedül vagyok.

2022. júl. 8. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz, egyik ismerősöm szállodában volt mosodás, ő is állandóan ezt csinálta meló közben.

Bár én is azt hallgathatnék fülesen keresztül, amit akarok rádió helyett, de én felszolgáló vagyok. xD

2022. júl. 8. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha senki sem hallja rajtad kívül, akkor kinek lenne gáz?

Ha más is hallhatja, akkor meg nem a mi véleményünk számít, hanem azé, aki hallja...

2022. aug. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!