Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lassan már a szalagmunkást is...

Lassan már a szalagmunkást is interjúztatják?

Figyelt kérdés

Szerdán megyek interjúra, egyszerű géobeállítós meló, gondolom betanított, közel olyan mint a soron lenni.

Minek erre a pozira interjú?

2022. júl. 3. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
3 Igen, valamilyen szinten,de túlzásokba se kellene esni. Egyszerű gyári, de nem szalagmunkánál úgy interjúztattak, mintha igazgatót kerestek volna. Én meg akkoriban nem készültem ilyenekre. Amerikai multicég azt hiszem valami elektromos cuccokhoz gyártanak müanyag szigeteléseket.
2022. júl. 3. 23:18
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Mi az hogy lassan? Eddig is volt teszt/interjú. Hiszed vagy sem, erre sem alkalmas mindenki.
2022. júl. 3. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Hiaba egyszeru gyari melo, meg a normalisabb dolgozok is vetenek hibakat, kepzeld mar el, ha minden jott-mentet felvennenek, a keszlet fele selejt lenne, a dolgozok folyamatosan konfliktusban lennenek egymassal, mert az egyik analfabeta, a masik drogos, stb. Nyilvan kell szurni, minden melonal.
2022. júl. 4. 00:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

2006-ba mikor diákként jelentkeztem gyári melóra, ott is majdnem 8 órás teszt, meg beszélgetés volt.

Pedig az tényleg nem egy agysebész munka vllt.

2022. júl. 4. 07:28
 15/20 anonim ***** válasza:
52%

Igen, - egyre több hülyének ez a fétise!

Azt felejtsd el, hogy a munkával összefüggő adottságaid érdeklik őket!

Annak a rengeteg szerencsétlennek is el kell töltenie valamivel az idejét, aki már csak önmagában arra is képtelen, hogy egy helyben üljön vagy álljon nyolc órát - kétszer 20 perc, vezényelt (!) "pihenővel"!

Nekik nem drága széttudományoskodva, fontoskodva, butábbnál butább "statisztikákat" gyártva és böngészve, mások kárára elhemperegni egy légkondicionált irodában.

2022. júl. 4. 07:56
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Eddig is interjúztatták.

15 éve amikor gyárban dolgoztam már akkor is tesztet írattak felvételinél.

Valahogy kell szűrni, hogy ki tud írni és olvasni.

2022. júl. 4. 10:07
 17/20 anonim ***** válasza:
63%

Mert annyi elképesztően fogyatékos,szerencsétlen egyén van hogy ki kell válogatni.Pl tudsz-e írni,olvasni,két egybefüggő mondatot értelmezni.

Van olyan aki full alap dolgokra képtelen és nem akarnak velük szerencsétlenkedni.Minden jöttment mentálisan zokni embert felvennének lenne plusz pár hét/hónap mire kirostázzák 10 idiótából a 11. normálisat.

2022. júl. 4. 13:16
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem túlzás egy öt mozdulatos, naphosszat ismétlődő műveletsorra tudományos akadálysorokat görgetni olyan emberek elé, akiknek csak annyi a bűnük, hogy még élnek és szeretnének tisztességes forrásból éldegélni!

Ráadásul ha mindezt nevetséges rabszolga javadalmazásért teszik, nyíl egyenesen POFÁTLANSÁG olyan szinten válogatni, mint amit a munkáltatók manapság megengednek maguknak! Valójában az ő kudarcuk, ha nem tudnak "felprogramozni" egy munkavállalót öt mozdulatra és megmutatni neki, hogy merre van az illemhely!

2022. júl. 4. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, hogy vagytok vele, de ha nektek van egy cégetek, akár egy gyár vagy bármi más, még ha nem is Te, hanem a saját alkalmazzotaid, akik azzal vannak megbízva, hogy embereket vegyenek fel a munkakörökbe, akkor úgy lennél vele, hogy személyesen is lásd már az illetőt, mielőtt elkezd dolgozni. Más részt ezen az interjún beszélitek meg azt is, főleg az ilyen gyári állásoknál, hogy mikor kezdessz és az egyéb részleteket, amiket tudnod kell. Az is lehet, hogy keresnek 2 gépbeállítót, de van 10 jelenetkező.
2022. júl. 4. 16:51
 20/20 anonim ***** válasza:
49%

1996-ban mikor a fehérvári Ford gyárba (késöbb Visteon) jelentkeztem, akkor is volt teszt és interú, ráadásul az utóbbi két csapat előtt.

Rengeteg buta ember van, és olyan teszteken is elbuknak amit egy 10 éves gyerek simán megcsinál, valamilyen szinten érthető, mert a cégeknél , a mindenfajta minősítések miatt elég komoly papírmunka van a dolgozóknak is

2022. júl. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!