Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hova menjek dolgozni?

Hova menjek dolgozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 9 hónapja van meg a B kategóriás jogosítványom és szeretnék vezetni teljes állásban valamelyik Győr környéki cégnél. Sajnos nincs munkatapasztalatom. (19 éves vagyok, most érettségiztem) Tudtok ajánlani valamit ezek alapján?

2022. jún. 26. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Aztán mi az elképzelés?

Csomag futárkodás? Nemzetközis sofőr? Pizza futár?

2022. jún. 26. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha keresni is akarsz akkor irány a C+E
2022. jún. 26. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nemzetköziben már B-vel is megkeres 4 kiló felett. Fiatalon család nélkül az is fasza pénz.
2022. jún. 26. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:
A csomag futár kivételével bármi jó lenne nekem. Nemzetközi is játszik
2022. jún. 26. 16:27
 5/6 A kérdező kommentje:
A C+E jogsihoz még túl fiatal vagyok (úgy tudom hogy csak 21 éves kortól lehet elkezdeni) pedig azt is szívesen csinálnám
2022. jún. 26. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:

a "C", "CE", "D1", "D1E" kategóriás vezetői engedély 18. életév betöltésétől kiadható, azonban ezen gépjármű vezetésére jogosító engedélyek 21. életév betöltéséig kizárólag Magyarország területén jogosítanak vezetésre!

Addig csinálod itthon, lesz tapasztalat.

2022. jún. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!