Mekkora érvágás egy 30 éve működő szezonális étteremnek, ha idén még 1 napra se tudott kinyitni mert nem kapott embert? és nem mondhatja hogy MAJD kinyit, mert aug 31-ig van szezon....
30 év alatt idén először állt elő a szitu, hogy nem nyit ki mert nincs kivel kinyisson.
Tróger mosogató még csak lenne, de aki ért is valamihez (szakács, pultos, felszolgáló) na az nincs.
Szünidős diákok tömegével foghatóak lennének a melóra na de egy tojásrántottát se tud megcsinálni... ez meg egy étterem.
"büfés kaját bárki el tud készíteni ez a járható út"
de miért készítene el bárki bármit is, ha VAN IGÉNYE ÉS PÉNZE IS ARRA hogy kiszolgálják???
Uramisten... mintha nem tudnék összedobni otthon bármit.
na de miért tennémn HA VAN IGÉNYEM ÉS PÉNZEM IS ARRA hogy készen elém tegyék?? Kerül amenyibe KERÜL!!
Prolik!
12
Prolik? Pénzes nyomik, akik a vajas kenyeret se tudják elkészíteni:DDDD
", akik a vajas kenyeret se tudják elkészíteni:"
Hogy jön a vajas kenyér egy éttermi kajához madárka, azt elárulod?
Az oviban ettem vajas kenyeret utoljára.
14
Azon a szinten is maradtál láthatóan:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!