Hogyan lehet megőrizni a kollégális viszonyt ennyinek és nem többnek?
Tegyük fel szimpatizálnak egymással a felek. Vonzó emberek egymás számára.
Mit tehet a nő és mit a férfi, hogy mindez csupán munkatársi kapcsolat maradjon?
Azaz mi az a viselkedés, ami megnehezíti annak elkerülését, hogy e két ember egymás után sóvarogjon?
🍏
Szimplán legyél csak természetes.
Tudatosítsd, hogy szimpla munkatárs. Semmi több. Illetve nem csak ő van a világon!
Ami az érzelmeket illeti, meg kell tanulnod uralkodni rajtuk.
Mert egy munkatárs, semmi több.
Fuuu, hány szimpi pasi volt a munkahelyeimen, de nem az a sok szimpatia a lényeg...
Szükséges felismerni, megéri e belemenni.
Akkor szabad belemenni,ha más nem sérül (pl nem csal egyik fél sem) akkor kell belemenni, ha hosszú idő után is érzi az ember, hogy megéri a másikat választani...
(Komolyan és megfontoltan, nem kalandból)
Pl páromat a munkahelyen ismertem meg, több évig barátság, szimpatia volt közöttük, semmi több, de nem léptünk, még csak nem is flörtöltünk, csak ismeretsegünk kb 5. évèben kezdtünk randizni és csak akkor, mikor mindketten szinglik voltunk (azért ez a szinglisèg - hála... - véletlenül alakult)
Már 13 éve vagyunk együtt (3,5 év után szülők is lettünk)
De amúgy a házinyúl dolognak is vannak kockázatai, mi már érettek voltunk, meg szerencsère munkahelyi útjaink is elváltak (ha egy melóban maradunk, talán szetpiszkaltuk volna egymást)
Én sose akartam volna nem vonzódni hozzá,de egy percig nem flörtöltünk, vagy nyilvánultunk meg, míg nem jött el mindkettőnk lehetősége egy korrekt nyitásra.
Ha valakiknek közös a jövőjük, úgyis úgy alakul.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!