Jelentkeztem Wolt futárnak. Kaptam egy üzenetet, hogy keresni fognak a következő lépésekről, amint átnézték a jelentkezésem. Ennek már 2 hónapja. Másoknak ez mennyi idő volt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 13:29
1/7 anonim válasza:
Álláskeresésnél a "majd jelentkezünk" az NEM-et jelent. Tekintsd tárgytalannak.
2/7 A kérdező kommentje:
Alapvetően Woltosokat szeretnék kérdezni.
2022. jún. 13. 13:34
3/7 anonim válasza:
#1: Nem is ez a legfőbb gond. Hanem az, hogy utána nem jelentkeznek. 80-90 százalékuk még egy nyamvadt e-mailt sem képes írni.
Ha pedig már tudják, hogy nem fogják felvenni, akkor miért nem lehet gerinces módon azt közölni?
4/7 anonim válasza:
#3:
Mert a legtöbb cég ezzel nem foglalkozik, szomorú, de It's true.
5/7 anonim válasza:
Még talonban vagy, nyugi:DDD
Amikor már régen túlléptél rajtuk, akkor kaparják küszöbödet, te meg beinthetsz, de bojkottáld őket mindenhol, ahogyan ők téged;)
6/7 anonim válasza:
Hát én nem vagyok mérvadó mert vagy 4 éve mentem oda először, amikor még nem volt fos.
Akkor két napra rá már bent voltam.
7/7 anonim válasza:
Időbe tellik, egy barátom másfél hónap után tudott elkezdeni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!