Volna értelme szerintetek váltanom?
Jelenlegi munkahelyemen volna lehetőségem egy másik területen kipróbálni magam. Igazság szerint vonz az a terület, mert ha úgy van a későbbiekben szívesebben dolgoznek abba, akár majd más városban is. A jelenlegi munkaterületem nem ad elég motivációt. De jó a pénz, nagyon szeretem a társaságot, nyugodtabb is a munkakör mint ami érdekel, korábban is végzek. Szoval igazából kényelmesebb. Hosszú távon nem vezet sehova de nyugodtabb,de nem is csinálnám sokáig. Még a másik területen kevésbé jó a csapat, többet kell dolgozni egy órával ugyanannyi pénzért, annyi hogy a szakmai oldala érdekesebb meg hosszú távon akár el is tudnék benne menni máshova is, jó referencia. Csak ezen a jelenlegi munkahelyen kicsit több szól ezellen az új pozíció ellen mint mellett, mert van viszonyítási alapom.
És ha átmegyek a másik pozícióba akkor nem lesz visszaút mert vesznek fel mást a jelenlegi helyemre. Mi tévő legyek? Nem tudom hogy rúgjam e fel a nyugodt de sehova nem vezető pozícióm egy stresszesebb, kevésbé jó hangulatú de szakmailag jobb helyért?
Van jó végzettséged,és nem túl válogatós környéken élsz?
Megérte.
Most már azt is tudod,hogy ott mi van.
Mindig megéri váltani a jobbra,magadnak kell tisztáznod hogy mi éri meg,és mi jobb.
Mérlegelhetsz,hogy x ezer forintért,x idővel több munkáért megéri-e a másik hely úgy,hogy azon a területen vagy ami jobban érdekel.
Ezt csak te látod,mi nem látjuk az egész munkanapod.
Azt csak a kamera látja.
Meg te.
Meg aki megnézi a kamerát.
Én pont ilyen voltam és én ott hagytam a jó kis pozíciómat, mert hogy nyugodt, meg megtanulok egy másik területet és nekem nem jött be, mert nem jártam jól. Igazából akkor jöttem rá, hogy az előző pozícióm mennyire jó volt. Rájöttem, hogy többet számít a társaság, mint gondoltam. Idővel ott is hagytam az egész céget.
Gondolom fiatal vagy még. Nekem ez a tapasztalatom, de mindenkinek élettapasztalatot kell gyűjtenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!