Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gondoltátok volna, hogy a...

Gondoltátok volna, hogy a covid hatása egy cégnél nem a HO növelése lesz, hanem a teljes tilalma? És még egyesek végleg kiürülő irodákat vizionáltak

Figyelt kérdés

A főnök hallani sem akart HO-ról. de bejött a covid, és a fenntartó bezáratta az irodaházat, így nem volt apelláta. mindenki haza.

ez ment 20. márciustól 21. nyárig.

Senki 1 napot be se járt.

egyedek már azt firtatták (vezetőségi emberek is..) hogy mi lesz a hatalmas irodai bérleményekkel hát így semmi értelme az egésznek...

12 misi a havi bérleti díj pl nálunk a 80 irodára...

aztán 21. nyár és októbere közt hibrid volt, aki akart bement aki akart nem ment. A többség nem akart mondani se kell.

majd a nagyfőnök 21. októberében az asztalra csapott és azt mondta na mától NULLA HO.

és onnantól NULLA HO. senkinek 1 napocska se...

míg nemrég még azon rugóztak kinek lehet átadni a 80 irodát mert nem fog többet kelleni...

mi történhetett itt?

2022. jún. 9. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akarna a fene ilyen helyen dolgozni.
2022. jún. 9. 14:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha hello van? Keresel egy normális helyet. Ide meg megy az akinek jó ez a bejárósdis bohócokodásos sztory.
2022. jún. 9. 14:08
 13/26 A kérdező kommentje:

"Keresel egy normális helyet."

Hát én is így gondoltam, de amit találtam hely az szintén bejárós és még ennyit se fizet. ez van.

2022. jún. 9. 14:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette.
2022. jún. 9. 14:17
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Menj máshova ha nem tetszik.

Ezt munkaidőben a kanapén fetrengve írtam.

2022. jún. 9. 14:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjemék munkahelyén is újra be kell járni heti pár napra, ami még most csak ajánlott, nem kötelező, de már ennél is nagy volt az felháborodás, pedig ők is hatékonyabban dolgoznak otthonról. Viszont a cég észrevette, hogy a dolgozók elköteleződése csökkent így a cég felé, könnyebben lehet elcsábítani egy-egy jó mérnököt hasonló feltételek mellett, több pénzért.

A cégeknek végre rá kellene jönniük, hogy nem egy szektához akarunk csatlakozni és a munkahelyünk nem a családunk. Alkalmazottként azért dolgozunk egy cégnél, mert valamiből meg kell élni. Ha van a piacon jobb feltételeket kínáló cég, akkor bizony oda fognak menni az emberek. A HO alap lett, az emberek elvárják. Érdekességképpen mondom csak, hogy a nagy amerikai cégek is most kezdik kivezetni, pont a fentebb említett okok miatt. Ha nem tudják elérni hogy a cég részének érezd magad, akkor könnyebben lelépsz, nekik így a HO negatívum is lehet. Amit tudok tanácsolni csak annyi, hogy ha van jobb feltételeket biztosító cég, akkor menj oda, a rugalmatlan vezetés nem fog változni.

2022. jún. 9. 14:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

13!

Keress tovább!

2022. jún. 9. 14:25
 18/26 A kérdező kommentje:

"Ezt munkaidőben a kanapén fetrengve írtam."

Azért én munkaidőben sose fetrengtem a kanapén és nem is kívánok ilyen állapotot.

2022. jún. 9. 14:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Lol akkor mi bajod a bejárással?
2022. jún. 9. 14:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Menj a telekomba dolgozni. Ott csak 4 napos munkahét van

[link]

2022. jún. 9. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!