Alkalmaznátok ilyen munkaerőt?
igazából már akkora munkaerőhiány, hogy csak ilyen flegma IQ harcosokat tudnak alkalmazni, így muszáj lenne alkalmaznom.
nekem tavaly olyan volt, hogy a reggeli 6 órás nyitás előtt kint cigizett a roppant műveltnek kinéző csaj, majd amikor be akartam menni, elkezdett vinnyogni, hogy nincs még 6 óra, aztán rögtön harangoztak, mert közben 6 óra lett :D
amilyen igénytelen a magyarok többsége, nekik pont megfelelnek az ilyen eladók.
Mivel egyedul van, igy minden munka ra harul. Kajszunetet sem nagyon tarthatnak es WCre sem nagyon tudnak menni. Szo szerint be kell zarni az ajtot es ki kell tenni a Rogton Jovok tablat ha elmegy wc re vagy hatra megy valamiert a raktarba.
Egyszer voltam benzinkutas egy rovid ideig. Nem volt kajaszunet hanem akkor ehettunk amikor epp nem volt ott egy autos sem. Nem volt olyan hogy viszed a kajat, megmelegited mert lehet hogy egymas utan jonnek 10en es kihul a kaja mire vissza tudsz menni kajalni.
Mondjuk a cigit elnyomhatta volna gyors es utana ismet ragyujt miutan elmentel. En eleve nem uzemeltetnek ugy boltot hogy csak 1 ember van ott egyszerre. Vagy bovitenem az uzletet hogy megerje 2 alkalmazott vagy akkor nem is csinalnam. Ha a csaj felmod akkor a tulaj nezelodhet mert gondolom 1 valto tarsa van.
Az Aldi kivételével nagyjából mindenhol ez már a szint. Alacsony végzettségű, butácska, flegma eladók úgy szolgálnak ki, mint ha szívességet tennének vele neked.
Nem nem alkalmaznék ilyet, de elhiszem, hogy már csak a legaljából tudnak válogatni. Feljebb írták a dohányboltokat: na, azoknál tényleg mintha követelmény lenne, hogy az eladólány minél ostobább és beképzeltebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!