Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkalmaznátok ilyen munkaerőt?

Alkalmaznátok ilyen munkaerőt?

Figyelt kérdés
Egy kis ABC-be mentem vásárolni és az eladó épp az ajtóban dohányzott (25 év körüli csajszi). Látszott, hogy nemrég kezdte el, mert a cigi még egész hosszú volt, és megkért hogy várjam meg amíg elszívja aztán kiszolgál. Persze egy kenyér miatt nem volt türelmem még 2-3 percig ott ácsorogni és inkább eljöttem.

2022. máj. 29. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

igazából már akkora munkaerőhiány, hogy csak ilyen flegma IQ harcosokat tudnak alkalmazni, így muszáj lenne alkalmaznom.

nekem tavaly olyan volt, hogy a reggeli 6 órás nyitás előtt kint cigizett a roppant műveltnek kinéző csaj, majd amikor be akartam menni, elkezdett vinnyogni, hogy nincs még 6 óra, aztán rögtön harangoztak, mert közben 6 óra lett :D

amilyen igénytelen a magyarok többsége, nekik pont megfelelnek az ilyen eladók.

2022. máj. 31. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Mivel egyedul van, igy minden munka ra harul. Kajszunetet sem nagyon tarthatnak es WCre sem nagyon tudnak menni. Szo szerint be kell zarni az ajtot es ki kell tenni a Rogton Jovok tablat ha elmegy wc re vagy hatra megy valamiert a raktarba.

Egyszer voltam benzinkutas egy rovid ideig. Nem volt kajaszunet hanem akkor ehettunk amikor epp nem volt ott egy autos sem. Nem volt olyan hogy viszed a kajat, megmelegited mert lehet hogy egymas utan jonnek 10en es kihul a kaja mire vissza tudsz menni kajalni.

Mondjuk a cigit elnyomhatta volna gyors es utana ismet ragyujt miutan elmentel. En eleve nem uzemeltetnek ugy boltot hogy csak 1 ember van ott egyszerre. Vagy bovitenem az uzletet hogy megerje 2 alkalmazott vagy akkor nem is csinalnam. Ha a csaj felmod akkor a tulaj nezelodhet mert gondolom 1 valto tarsa van.

2022. jún. 3. 02:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Az Aldi kivételével nagyjából mindenhol ez már a szint. Alacsony végzettségű, butácska, flegma eladók úgy szolgálnak ki, mint ha szívességet tennének vele neked.

Nem nem alkalmaznék ilyet, de elhiszem, hogy már csak a legaljából tudnak válogatni. Feljebb írták a dohányboltokat: na, azoknál tényleg mintha követelmény lenne, hogy az eladólány minél ostobább és beképzeltebb legyen.

2023. márc. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!