Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire lehet bajban az a...

Mennyire lehet bajban az a cég, aki már belépési prémiumot is ad, csak menjenek hozzá melózni? egyszeri 50.000 ft pénz csak azért mert hajlandó vagyok belépni

Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 11:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elég régi, bevett szokás.

És persze, az alapítványi iskolába, naplopó irodai állásra ömlenek a jelenetkezők, nagyrészt alkalmatlanok. De mindenki a nagy pénzt keresi érdemi munka nélkül. Ahol dolgozni kell, ott sok területen nehéz embert találni

2022. máj. 29. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Bazsikám, én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mennyire lehet bajban az a cég, amelyik nem talál nálad jobb munkaerőt? Sőt, még fizetnek is neked, hogy belépj.
2022. máj. 29. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hiányszakmákban ennél többet is adnak.
2022. máj. 29. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Hahahahaaa :D

Már így kell a dolgozókat lasszóval fogni?

Hát nem azt szokták fröcsögni a kedves munkáltatók, hogy "el lehet menni, százan várnak a munkára helyetted!" ?

Nahát! Nem állak sorok az ajtó előtt?

Valahol nagyon elcseszhették az ilyen cégek, csak ezt nem szokták észrevenni, elismerni meg pláne nem!

Márpedig addig nem lesz javulás, amíg ennyire nem becsülitek meg a dolgozókat sem emberileg, sem fizetésben.

Ideje felfogni, hogy a kamu mézesmadzagok korszaka is leáldozott, az álláskeresők kicsit is értelmesebb rétege már tudja, mi a kamu és nem vevő rá. Még esetleg az analfabéta zombikat belehet palizni. Sok sikert.

2022. máj. 29. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14 Nem, nem állnak sorba az ajtó előtt a jó szakemberek, bár lehet, hogy ez neked új dolog.

Nem azért keresünk folyamatosan embereket, mert nagy a fluktuáció és elmennek tőlünk, hanem azért mert évek óta dinamikusan tudunk növekedni és szükségünk lenne több, jól képzett munkaerőre, mérnökökre, irodai háttértámogatókra és fizikai munkásokra is.

2022. máj. 29. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én netto 1 millás belépési bónuszt kaptam a mostani helyemen, kb 2 éve. 50ezerrel valszeg korberohogtem volna őket. Ne add magad olcsón! Ez nagyon kevés pénz.
2022. máj. 30. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
30%
Csak arra utal hogy, cég semmibe vesszi a munkaválalokat meg rosszak a munkakörülmények.Vagy a támogatáshoz x embert kel.fel venni meg foglalkoztatni ilyenkor munkát se adnak csak legyél ott.
2022. máj. 30. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:

#16: De te ITkőművesfodrász vagy, aki zsebben 3 millát visz haza csak a maszekból hetente, a kérdező meg egy 8 általánosos biorobot:D

#14: Jó munkaerőből elég régóta hiány van, trógerekkel lehet Dunát rekeszteni

2022. máj. 31. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!