Munkakereséskor alap szempont a HO? Még fontosabb mint a bér? Egy jó bérezésű helyet lepasszoltam mert nem volt HO
" Másrészt túl sok jóra nem számítanék olyan munkáltatótól, akinek a home office-hoz való hozzáállását még a járvány is gyakorlatilag érintetlenül hagyta."
Na most mondok valamit amit tán el se hiszel.
Ennél a cégnél amit lepasszoltam még a covid előtt simán volt HO. Nem sok heti max 1-2 nap de volt
Majd jött a covid és 100% HO lett. 20. márciustól.
Majd tavaly 21 novemberben a cégvezető az asztalra csapott és azt mondta na mostantól 1 NAP SE SENKINEK!!
És azóta is ez megy. Nulla HO.
Az egyéni ízlés kérdése. Amíg jó volt a viszony a kollégákkal, én szerettem bejárni, otthon nehezebben ment a koncentrálás, szóval ekkor nem lett volna probléma bejárni.
Amióta nem jó a viszony a kollégákkal és kerülöm őket, értelemszerűen nem szívesen járok be, sok időt és pénzt spórolok az utazás kihagyásával, többet vagyok a családdal, kényelmesebb itthon... stb.
Inkább a rugalmas munkavégzés.
Olyan pozícióm van (és olyanba is lépnék tovább), ami inkább igényli, hogy rugalmasan tudjak bejárni, mint, hogy jelentős mennyiségű időt töltsek home office-ban.
Irodai munka jelentős részét meg lehet oldani HO-val.
De ehhez értelmes vezetőség kell, ami meglehetősen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!