A munkahelyemen ha azt érzem hogy ez egy sehonnan sehova vezető út, akkor hagyjam ott álljak fel?
Minimál fizetés irodai meló. Nagyon kényelmes csak épp sehova se vezet. Anyagi fejlődés nincs, a szakmai fejlődés meg értelmezhetetlen.
Ha 20 évet itt leszek 20 év múlva is ezt csinálom majd.
A sehonnan sehova vezető út.
Biztos nem dobnám el a helyedben. Először ki kéne találnod merre indulj, aztán megnézni mit kell tenni érte. Pl. ha tanulnod kell hozzá, akkor pont jó mellette.
Ha már megvan a szakmai háttered valami jobbhoz, akkor szimplán nézelődj, menj interjúkra, nézd meg a lehetőségeket. Majd váltasz ha van egy új hely.
" ha tanulnod kell hozzá, akkor pont jó mellette."
tanulni és mikor??? És miből? A minimálos nettóból? és órákra vizsgákra mikor járok el?
"A munkahelyeden a szabadidődben"
Azt te honnan veszed hogy a munkaheylen van szabaideje elárulod?
nekem volt olyan melóm ahol a 8 órából jó ha 2 órára volt meló. de ha 5 percre leültem telefonozni már ugatta hogy hé dóóógozzáá
miközben nem volt mit ...
napi 6 órám let volna nyelvet vagy akármit tanulni de egy 5 perces mobilozást se tudtam megoldani...
Állj fel, egyértelmű.
Nem értem, h ehhez minek kell kérdést kiírni. Vagyis tudom, igazából túl kényelmes vagy ahhoz, h új helyet keressél magadnak és simán eltapicskolsz inkább a langyos fosban még 20 évig. Ehhez keresel megerősítést, h igen a stabil hely még a többi nagyon fontos. De mit maradjál csak, legalább mástól nem veszed el a jobban fizető helyet😉
Ha tudsg jobbat,akkor menj. Ha nem, akkor inkább maradj még... válságban nem jó felmondani.
A pénzedet meg rakt bitcoinba, vagy valami érrékállóba, mert a forint elpárolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!