Miért olyan mágikus dolog online interjút kérni egy állásnál?
Beadtam az életrajtot valahova. Behívtak interjúra. Felhívtam őket hoigy tök jó örülök van -e lehetőség online interjúra? Erre közölték hogy ha én ennyire veszem KOMOLYAN őket akkor köszönik az érdeklődést.
MIért egy online az nem egy KOMOLY dolog???
Olvastam hogy az Apple a Google a Sun az Airbus stb de még a NASA is tart online interjút. márpedig ezek komoly helyek.
Még a covid mizéria előtt jelentkeztem egy helyre. Ott már akkor is online volt az első körös interjú.
Nem értem a cégeket, hogy miért kell ennyire rugalmatlannak lenniük.
HR-s ismerősöm azt mondta, hogy ő is mindig online intézi az első kört, mert ez is egy "szűrő".
Nekem eddig mindkét állásinterjúm online volt, fel is vettek mindkét helyre.
Viszont szerintem alapból az interjúzónak kell alkalmazkodni és úgy interjúzni, ahogy kérik. Ennek ellenére a reakció tényleg Red flag, jobb elkerülni az ilyen helyet. A helyedben legközelebb nem kérnek online interjút, ha nem ajánlják fel maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!