Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen könnyű munkák vannak?

Milyen könnyű munkák vannak?

Figyelt kérdés

Bolti eladó szakon végeztem, három kemény évet tanultam hogy megszerezzem ezt a szakmát. Most hogy végeztem, rájöttem nem lányálom a munka. Voltam egy menő ruhaüzletben dolgozni, de annyira nem bírtam a hajtást napi 8 órában hogy már első nap ott hagytam. A második munkahelyemen raktáros vagyok, tehát az árut készítem össze vagy pakolom el, vagy ki. Rettentően fárasztó, és megerőltető. Kérlek titeket, ha tudtok írjatok nekem olyan munkákat ahol nem kell megszakadni és nem hajtnak. Gondolkoztam pékségen és könyvesbolton. Nagyon szépen megköszönném a tippeiteket, tanácsokat!

Kérlek titeket, ne ítéljetek el. Szeretnék dolgozni, de nem így. Vajon lehetnék call centeres is?

2022. máj. 24. 18:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Fejlemény, hogy sikerület szereznem egy recepciós állást :) Köszönöm a tanácsokat mindenkinek.
2022. máj. 26. 12:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Képviselo a parlamentben

Csak ülni járnak be

2022. máj. 26. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszed a pékségben nem kell megszakadni??

Kelhetsz hajnal háromkor, mert hajnalra már ki kell sünöd a termékeket és ott pusztulsz meg a megelegben, talpalhatsz egész nap.

Semmiféle termelő és kereskedelmi munkát nem ajánlok olyat sem, ahol bármit szolgáltatni kell.

De úgy összességében a beosztotti munkakör minden formában a legnagyobb szopás, hacsak nem vagy birka.

Nőket főleg lebeszélnék bármilyen szakmunkárol. Esetleg fodrász, kozmetikus, cukrász, masszőr. Ilyesmik, amivel vállalkozhatsz is és nem lesz egy élősködő rabszolgahajcsár a seggedben.

Könyvesbolt tűrhetőbb, de oda is már diplomát várnak el. Diplomával meg ki akar eladóként gürizni? Akkor már be tud ülni egy könyvtárba is. Bár a könyvesbolti eladót valóban nem csicskáztatják annyira, seprűt, portörlöt biztos nem kell kézbe venned. Hisz ha diplomád lesz, félisten leszel, nem érhet por és fáradtság, biztos van külön takarító.

2022. máj. 27. 06:56
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki okulására: bolti eladó szakma tanulására egy percet sem érdemes vesztegetni. Ha csak nincs a családnak kisboltja..
2022. máj. 27. 06:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnos visszanézve ez igaz.
2022. máj. 27. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Boltos voltam,kirúgtak.

Az első normális munkahelyem volt,viszont szerintem ehhez nem kell szakma.

Minden bolt más és más,egy rutint betanulni nem nehéz.

A kasszázás kb felfogható úgy is,mint egy igényesebb,több lépéses gyári munka.

A kipakolás,árak változtatása,stb meg csak nem igényel különösebb végzettséget.

El lehet végezni percek alatt,de ha percekig inkább dolgozol hamar beletanulsz.

Szerintem a bolti munka helytől függően nem olyan nagyon fárasztó.

Bár az tud lenni,különösen azt a műszakot nem bírtam,mikor egész nap ott kellett lennem pár extra óra alvásért cserébe nap elején.

A korán kezdést/korán végzést jobban szerettem.

Jó,azért van ahol hajtanak.

De ha nők kibírják,az szerintem nem ártalmas.

Tekintve,hogy ezek a mai nők mennyire isznak,dohányoznak,mennyi egészségtelen utcai szemét kaját esznek,hány energiaitalt dobnak be naponta...

Rájuk fér azért egy kis munka.

Ilyen életstílus mellett ha nem dolgoznának...

Meg hát ha nem zsíros a keze,vagy olajos,vagy vizes,akkor illene egy vizes üveget tudni kinyitni...

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 100 emberes munkát 1 embernek kell elvégezni.

Sőt,ez undorító.

2022. máj. 28. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!