Egy vendéglátóhely mennyi reménnyel találhat embert a nyári szezonra ilyen 200 nettó körüli összegért? Ezért a lőtéri kutya nem megy már el, még mosogatni se.
Ennyiér maximum menekültek mennének el dolgozni, azok is úgy, ha biztosítva van a szállás a számukra.
Hiába keres egy szakács is nettó 800 000 Forintot a balatonon, azért nem találnak embert mert szezonális, májusól tart a szezon augusztus 20-ig aztán vége.
Ha stabilabb munka kell akkor meg ott van Ausztria ami elszívja a dolgozókat.
csak érdekelne mi jár a fejében annak a tulajnak vagy vendéglátósnak aki napokon belül nyitná a vízparti kóceráját és még nincs embere, és erre felkínál nagy nyögve ilyen 180-200 nettókat.
Hát bammeg azért mit remél kit kap? Egy döglött molylepkét?
"El van maradva néhány évvel."
Kb 10 évvel.
Nem úgyvan már mint 5-10 éve, hogy majd jön valaki más.
4 éve Ausztriába lenyomtam a nyári szezont és kérdezi a főnök szeptemberben, hogy mi a baj, mondom neki, hogy nincs még vége a szezonnad de a fél csapat már lelépett. Azt mondja nekem, ez normális.
Most már nincs ilyen, akkora a munkaerő hiány, hogy ha nem tetszik a hely átmehetsz a szomszéd szállodába dolgozni.
Arról nem is beszélve, hogy manapság már a facebookon letudod informálni a helyet, meg léteznek google értékelések.
Simán talál
Már csak az én ismeretségi körömből kiindulva
Sokan szeretnek vendéglátásban dolgozni ( én is abban dolgozom )
És sokan , főleg nyáron , már csak a szórakozas miatt is elvállalják.
Ha meg pultozni kell az kb főnyeremény
Ott simán lehet okoskodni mellette ha van valakinek rutinja
Mellesleg pl Borsodban 150 et fizetnek havonta kb egy sörözőben ahol 14 órát kell dolgozni
Én is ott kezdtem
Ilyen 200as fizuért Pestre vagy a Balatonra kézzel lábbal jelentkeztünk mindig mert jobb pénz volt, tudtunk okoskodni és nyaraltunk is közben, ismerkedtünk.
"Ilyen 200as fizuért Pestre vagy a Balatonra kézzel lábbal jelentkeztünk "
Tavaly kizárólag estis mosogató -előkészítő voltam egy parti büfében, 18-22h-s, vagyis négy órás, 250-et kaptam kézbe a 4 órára.
200-ért főállásba vendéglátóba élő ember el nem megy, de még padlót nyalni se.
Én vagyok az 1ik 😁🤣
Siófokra megyek , heti 4 nap, délután 2től éjfélig
210 plusz jatt
Soha az életben nem jutok el nyaralni a Balatonra se így ezt bevállalom.
Amúgy a 200 jónak számít.
Én Pakson élek, 170 keresek, reggel 8tol este 9ig dolgozom az étterembe. És a környéken mindenhol ennyit adnak .
Szobát adnak a Balcsin, úgyhogy a maradék 3 szabadnapomon csak élvezni fogom hogy végre a Balcsin vagyok és bulizok😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!