Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állandóan szivatnak a munkatar...

Állandóan szivatnak a munkatarsaim, valami otlet?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok, diakmunkas vendeglatasban, pincerkent.

Van ketto ferfi mhnkatarsam, 20as es 30 as eveiben jarók.

9 honapja vagyok ott, es az alatt folyamatosan “csicskaztatnak” amig ők, leülnek pihennek iszogatnak stb. Kihasználjak hogy van egy tanulo aki köteles minden szarsagot megcsinalni, addig ok pihennek.

Egyszer peldaul nem volt annyi vendeg, igy munka sem, egy hatalmas konyvespolcot takaritattak le velem, majd kozoltek hogy ABC sorrendbe rakjam vissza, en meg cssk lestem hogy mivan?

Mondtak a konyhások, higy jaj voccelted pakold vissza ahogy volt. Majd szo szerint oda jottek ellenorizni, hogy kesz van e, nem volt igy ujra lepakoltottak velem es tenyleg megkelletr csinalnom. De baszki ennek mi ertelme van, azert csinaljak hogy en nehigy leuljek egy 5 percre pihenni.

Rengeteg ilyen csicskaztatas utan, osszeszolalkoztam az egyikkel idegembe, hogy rohadtul elegem van ebbol, es nem egy ember vette ezt eszre. Ok biztattak higy igen is szoljak. Ez utan csak rosszabblett, azota hozzam se szolnak, bunkok felegmak.

Alapbol is feketen dolgozok, tehat a heti 5 nap es 7 ora helyett, en heti harom napot megyek es 14 orakat.

Ebben a honapban, 3x mentem haza sirva, a stressz es az idegesseg miatt, ami miattuk van.

Jonnek ellenorizni hogy minden megvan e csinalva, ha ok ugy latjak hogy en nem mostam fel a harom helyiseget, ujramosatjak velem vasarnap este 10 orakkor, mikor megbeszeltem a harmadik egyebkent egyetlen rendes fiuval, hogy 9 kor engedjen el, mert nekem masnap iskola.

Erre ok ott tartanak, ujracsinaltatnak mindent, ha egy apro hibat is latnak barmit.

Ma mar nem erdekelt, magyarazott magyarazott nekem folyton, en mar sirtam megint idegemben, fogtam ossze szedtem a cuccom fel 11 kor(ugy hogy amugy 9 kor mar elengedve voltam:D) es kimentem szo nelkul, otthagytam oket.

Holnap fogok irni a fopincernek. Hogy vagy csinalunk valamit, vagy tobbet veluk egyutt ne osszannak be. Ha ez nem megoldhato, fonokhoz fordulok nyilvan.

Nem tudom nekem ebbol barmi rossz szarmazhat e, kirughatnak e vagy barmi.

Illettve ti mit szoltok az ilyes fajta munkahelyi “terrornak”

2022. máj. 22. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#8 egyébként az mobbing. 😅

Én sem hagynám magam, hanem mennék a főnökhöz. Ezt amit ide kiírtál, mondd el neki mind. Amúgy miért hagyod, hogy feketén dolgoztassanak? Ez bűncselekmény, csak szólok... ráadásul kiskorú is vagy, ez meg csak súlyosbító körülmény.

2022. máj. 23. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, neked valami miatt muszáj ott maradnod? Létszükséglet? Ha nem, menj el onnan, ezek az emberek rosszindulatúak, destruktívak és ez rád nézve nagyon káros. Ennél többet érsz. Biztos lesznek olyan kapcsolatok is az életedben, ahol tiszteletet kapsz és nem ezt, amit itt. Minden jót.
2022. máj. 23. 20:27
 13/15 Shaddark ***** válasza:
100%

#11 Köszi, tényleg, végig elírtam.

Infós vagyok, beragadt a modding :)

2022. máj. 24. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a főnöknek, keress más helyet, ha lehet, lassan végezd el, amit kérnek (technológiai sztrájk). Bónuszként a csókolomozás tényleg jó ötlet. Jelzed, h más teamben játszotok és ez fájni fog a 20-as-30-as pasiknak. Tapasztalat. :D
2022. jún. 10. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
19%
Az ABC sorrendre: felrakod vhogy és azt mondod, h ABC sorrendben van. Ha szerintük nem, akkor odamész, megnézed és azt mondod, hogy de. Tökmindegy hogy van felrakva, ha nekik ABC sorrend kell, akkor az az. Ha pedig egyszr felmostál, és szerintük nem jó, akkor elfogadod a kudarcot. Ha mondják, hogy mégegyszer, akkor az nagyon alapos lesz, és 1 óráig tart. Ha munkaidő végén kérik, akkor elköszönsz és eljössz. Minden, ami szubjektív, azt nekik kell megvédeni a főnök előtt. Ki gondolom nem rúgnak, mert nehéz embert találni.
2022. jún. 10. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!