Más is stresszel azon, hogy ne égesse be magát kollégák előtt, de önbeteljesítő jóslatként gyakran sikerül?
Figyelt kérdés
PhD hallgató vagyok, szóval igazából annyira sokat nem èrintkezem a kollégákkal, szóval ők csak abból a pár megnyilvánulásból tudnak valami véleményt formálni rólam, amikor összefutunk. Szeretnék normálisan viselkedni, de úgy érzem borzasztóan suta vagyok ezekben a dolgokban. Sajnos elég alacsony az önbizalmam, és ìgy ezen a pályán nem is akarnék maradni, tapasztalatnak viszont hasznos. Tudom, el kéne engednem ezt a megfelelési kényszert, de nem akarok úgy távozni mindig minden közösségből, hogy "ő volt az a fura csaj". Mert eddig általában ez volt. :/2022. máj. 17. 23:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!