Dolgoztatok már zéró rugalmasságú irodai munkakörben? Ahol igazából semmi dolgotok nincs, ami van az sem időhöz kötött, és mégsem képzelhető el hogy kiugrotok akárhova ügyet intézni vagy akár 10 perccel hamarabb elmehettek?
#18 De ha nincs mit csinálni, akkor lehet mit csinálni. :)
Tanulhatsz, olvashatsz, művelődhetsz...
De általánosságban valóban bosszantó tud lenni, ha az ember tudja, hogy egy értelmetlen szabálynak kell megfelelnie.
Én pl. postán dolgoztam, ahol tök feleslegesen volt váltott műszak.
Igazából én voltam ilyen helyen.
Most infós vagyok, de voltam katona, dolgoztam az egyetem alatt fizikai munkát, voltam vállalkozó, szervizem is volt ... ... ...
És tényleg rossz ez. Aki nem próbálta mert melózik, közben elfárad és arról álmodozik milyen jó egy meló ahol nem kell dolgozni és milyen szerencsések akik kifogják. EZ NEM IGAZ! Sokkal rosszabb volt ilyen helyen mint amikor alkatrészeket sorjáztam vagy kúsztam a sárban a seregben. Mert ott van mivel foglalkozni, letudod, leköt, van értelme a létezésednek, még ha nem is sok. Nyilván a betanított munka se jó, monoton és unalmas, de a semmit tevéstől sokkal jobb.
Mondjuk én elkezdtem angolul tanulni, és szakmai dolgokat is olvasgattam. Próbáltam ilyen tovább képzésként megélni. Plusz a zene hallgatás is sokat segít ilyen helyeken. Manapság ha van ilyen napom akkor ide irkálok mint most :)
"8 De ha nincs mit csinálni, akkor lehet mit csinálni. :)
Tanulhatsz, olvashatsz, művelődhetsz..."
NA DE ÁRULJUNK MÁR EL VALAMIT!!
miből gondolja bárki is hogy HAGYJÁK hogy én ott olvasgassak filmet nézzek stb?
Még egy fülest se tehetek be hogy zenét hallgassak!!
Az hogy előttem legyen egy nyitott könyv, vagy menjen egy film az teljességgel elképzelhetetlen. nem engedik.
Na?
erre valamit? okosok?
Olvasni inkább otthon, nyugalomban szeretek, nem egy nyüzsis melóhelyen.
"azért gyakorira írogathatsz persze, igaz?"
így van, mert azt egy kattintással tálcázom. na de egy könyvet az asztalon? Meg egy fülest? azt csöppet nehéz nemde?
" hát lelktek rajta. HA más kifogna ilyen potyamunkát örülne."
Én is ezt mondtam. az első 1-2 hónapban. már nem mondom, és még csak fél év telt el.
Könyvet a monitorra is kiteheted.
Ha úgy állítod be hogy 5 soronként kattintani kelljen, fel sem tűnik senkinek. Vagy olvashatsz online.
Bár az unalom ha hagyod, átfordul monotonitásba ami ilyen depressziós, fáradt élet érzést ad amivel nap közben már nem tudsz mit kezdeni. Nem érdemes addig eljutni mert hiába nem csináltál semmit, hulla fáradtan mész haza. Ami fura de így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!