Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek miért fáj ez a...

Szerintetek miért fáj ez a kollégámnak?

Figyelt kérdés
Egészségügyi problémám van tini korom óta, amivel évente kellene kontrollra járnom, de a covid óta nem voltam, tehát több éve. Végre bejutottam szakrendelésre, magánúton. Az orvos rendel hétvégén is, de - hogy mielőbb rám tudjon nézni - hétköznapra adott időpontot. A háziorvosom kiírt táppénzre arra a napra. Mivel a munkahelyemen mindig megbeszéljük az ilyesmit és más is jár orvoshoz más problémával, ezért én is jeleztem nekik, hogy x napon nem tudok bemenni. A kolléganőm elkezdett okoskodni, hogy szerinte biztosan ez a stressz amit érzek és nem szervi baj, meg amúgy is, nem-e rendel ez az orvos későbbi időpontban, ezért egy nap táppénzt kivenni minek stb. Ami azért esik rosszul, mert ő kb. kéthetente táppénzen van valamelyik gyerekével, ráadásul nem értem, neki miért nem mindegy, mert semmiben nem kell helyettesítenie engem. Tudom, hogy nem kellene vele foglalkoznom, de mégis rosszul esik, mert én az ő gyerekeinél őszintén érdeklődöm, hogy hogy vannak stb...erre én, aki alig járok orvoshoz vagy szabira ilyen rosszindulatot kapok.
2022. máj. 17. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ugasd le.... Mi köze van hozzá?
2022. máj. 17. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Szard le őt is meg a kölykeit. Tipikus anya. Ezeknek mindent szabad, hébe-hóbe járnak csak be dolgozni de ha más kivesz 1 nap szabit egy évben rögtön vérszemet kapnak
2022. máj. 17. 08:13
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Ne foglalkozz vele, idióta nő, aki késztetést érez beledumálni mások dolgába.
2022. máj. 17. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Az a tulajdonság/dolog nem tetszik neki amit saját magában utál. Az összes ember ilyen, ha valami bajuk van veled, akkor nem is veled van bajuk hanem önmagukkal.
2022. máj. 17. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az kicsit túlzás, hogy mindig ez a helyzet ha valaki kritizál mást, de többnyire ez szokott lenni. És abból amit írtál kérdező úgy látszik, hogy a kolléganődnek is ez a baja.
2022. máj. 17. 09:52
 6/6 Shaddark ***** válasza:
Négyessel értek egyet, valószínűleg bekapcsolt nála a "tükör effektus".
2022. máj. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!