Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jártál már így? Jogosan érzem...

Jártál már így? Jogosan érzem kellemetlennek?

Figyelt kérdés
Csapatban dolgozom és van két munkatársam a csapatban, mindketten 27 évesek. Gondolom a koruknál fogva az első perctől kezdve jól kijöttek, de az utóbbi időben valahogy szikrázik köztük a levegő és nekem ez annyira kellemetlen. Nem csinálnak semmi extrát, egyszerűen csak ahogy egymásra néznek meg ahogy szólnak egymáshoz, ugratják egymást, viccelődnek, nevetgélnek stb. Szóval amikor ott vannak mindketten akkor valahogy megváltozik a levegő és ez kezd kicsit fusztráló lenni, mert gyakran képtelenek a munkára koncentrálni és láthatóan egymással vannak elfoglalva pl.egy fontos megbeszélésen is. A csapat eredményét is lehúzzák ezzel sajnos.Ti jártatok már így? A felettesünknek nem szólnék szivesen róla, mert milyen dolog lenne már az? De akkor ez most már így marad vagy mi a megoldás? Az a legszebb az egészben, hogy mindketten komoly kapcsolatban élnek mással, szóval hányinger az egész. Nem vagyok én se sokkal idősebb, de nekem ez egy munkahelyen nagyon gáz és zavaró.
2022. máj. 14. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A csajjal valamennyivel jóban vagyok és neki már jeleztem, hogy a csapatra is van hatása ennek, de nézett rám furán, hogy hát ők csak jó kedvűek. Aha, érdekes amikor valamiért nincs ott a másik fél akkor egyik sem röhögcsél. Meg nem is a nevetéssel van úgy igazán baj, hanem az jobban zavaró, ahogy vibrál köztük a levegő vagy nem tudom mi a jó kifejezés, de kellemetlenek.
2022. máj. 15. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:

A dolog erkölcsi részével nem tudsz mut kezdeni, azzal nem is kell foglalkoznod.

Az első lépést jól csináltad. Ha jövő héttől továbbra is együtt vihognak, szólj nyugodtan, hogy szereted az életvidám embereket, de ez azért már túlzás, a munkára figyeljenek. Ha tivábbra sincs foganatja, szólj a főnökötöknek, vagy válts.

2022. máj. 15. 12:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Vszinuleg nyersen írtam. :D
2022. máj. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!