Szerintetek ciki az, hogy mióta lefeküdt az egyik főnököm a másikkal, azóta azt sem tudom tisztelni, aki nem volt kezdeményező a helyzet alakulásában?
Nálunk a főnök a kollégával. Na, az sem jobb, mert ugye beszélni sem lehet előtte, én nem is nagyon állok vele szóba, mert mindent visszamond úgyis.
Nincs magánélet, ha kefélnek. Nem tudják kizárni a melóhelyen sem ezt a viszonyt, nem lehet egész egyszerűen az agyukat kikapcsolni.
Én sem örülnék neki, kerülném őket, ahogy lehet.
Igazad van kérdező.
Katymatyolást és egyebeket nem a munkahelyen kell intézni. Én se tunék olyanokra felnézni, akik házas ember létükre egymással ungabungáznak, teszik ezt olyan feltűnően, hogy az egész cég tud róla. 0-ra rombolják a vezetői tekintélyüket.
7-es: hol olvastad, hogy a MUNKAHELYEN intéztek bármit is, illetve, hogy HÁZASOK és megcsalják a házastársakat???
Nagyon élénk és nagyon mocskos fantáziád van - feltehetöen a mindenki magából indul ki esete áll fenn.
Ha nem munkahelyen intézik, mégis honnan tudja az egész munkahely??? Ezt áruld már el.
Meg a kedves félrelépős főnökök 99%-a házas ember. Lehet, hogy pont a kérdésben szereplők a fennmaradó 1%, de nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!