Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai "tyúkudvarban" dolgozók...

Irodai "tyúkudvarban" dolgozók, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Hogy kezelitek a napi marakodást, hogy tudtok egyáltalán koncentrálni a munkára egy ilyen helyen?
2022. máj. 13. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%
#10. Sajnos igen. Én is nő vagyok, és borzasztó, miket kapok némelyik nőtől. A férfi kollégákat jobban kedvelem (általában). Azért köztük is vannak szemetek.
2022. máj. 13. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Felteszem a zajszűrős headsetem, semmit sem hallok a vitájukból.

Köszönésen kívül nem szólok hozzájuk ás pár szóval lerendezem ha valamelyikük beszélgetést kezdeményez.

Sütit elfogadom ha olyan hoz aki jól süt.

Van aki időnként átjön és együtt főzünk vacsorát.

Két sarokra lakom az irodától úgyhogy nem kell messzire menni.

Időnként lefekszem a felmondásukat töltőkkel.

Négyszemközt végülis bármelyikükkel elvagyok, csak akkor van gond ha tömeg van.

2022. máj. 13. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy k***a egyszerű módszerem: mikor elegem van az irodai tyúkudvarból, eszembe jutnak azok az idők, mikor a gép mellett, 12 órás folyamatos műszakban dolgoztam. Egyből nincs is semmi bajom, sőt, örülök neki, hogy emberi munkarendben dolgozom, nap végére is tiszta a ruhám és a meló mellett másra is van időm.
2022. máj. 14. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!