Elmenjek betegen állásinterjúra?
Kérdezem azoktól, akik lepontozzák azokat, akik nem mennének be betegen (ezzel másokat is veszélyeztetve!): hol dolgoztok?
Merthogy értelmes helyeken (többek között nálunk is!) Egyáltalán nem elfogadott betegen bejárkálni, akármilyen célból is, legyen az interjú, vagy munkavégzés.
Egyszer mentem így be, hogy folyamatosan köhögtem, 30 perc után maga a vezető küldött haza, egy kis szidással fűszerezvén, hogy "nem kell hőst játszani, aki beteg, az maradjon otthon! Mégis mit szólnék, ha mellém ülne le egy szemlátomást beteg kolléga, és fertőzne meg engem is?".
Természetesen igaza volt. Az volt az első és az utolsó alkalom, hogy betegen bementem.
Egyáltalán nem normális dolog betegen akárhova is menni, ha mégis így mész el, akár a visszájára is elsülhet a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!