Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Reális a nettó 1000ft órabér...

Reális a nettó 1000ft órabér egy portásnak ?

Figyelt kérdés
Nem kell megszakadni de akkor is.
2022. máj. 10. 21:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20-as nyilván dolgozik nem mindig tudja nézni.

Mindegy majd megnézi. De ha van bizije akkor érdemes lenne beszélnie először egy könyvelővel utána a munkáltatójával hogy a garantált bérminimumtól kevesebbet kap.

2022. máj. 20. 11:40
 22/28 anonim ***** válasza:
56%
Azert egy portas munka nem közmunkas ároktakaritás vagy szimpla takaritas. Szerintem bizonyos portas munkakhoz kell minimum érettségi. Szóval ha kell ehhez a munkahoz érettségi akkor kérdezz rá a garantált bérminimumra. Na csak kinyögöm mit akartam írni. 21-es vagyok.
2022. máj. 20. 11:44
 23/28 A kérdező kommentje:

Bocsi a késői válaszért.

Megvan a vagyonőr okjm, ami hivatalosan kell(ene) ehhez a munkához. Portás állás, kulcskezeles, kamion be és ki léptetés és épület ellenőrzés, zárás.

24 48as munkarend. Hétvége unnepnap ugyanúgy 1000ft.

Kb 10 szolgálat egy hónapba. Ebből egy hétvége szabad, a többire 1nap esik akin dolgozok.

2022. máj. 20. 18:49
 24/28 anonim ***** válasza:

A 24/48-asra olvastam egy konyvelo oldalán, hogy készenleti munkarendnek nevezte meg. Nos szerintem ezek alapján a garantált bérminimumot kéne hogy kapd, és a munka jellegéből még ennél többet is,mivel őr szolgálatot is ellátsz. Szóval kevés az a bér amit kapsz.

160 ezer forint szerintem kevés. Szerintem beszélj egy könyvelővel kérj tanácsot.

2022. máj. 20. 19:00
 25/28 anonim ***** válasza:
De amugy nem tudom hogy okj-s szakma is e a garantalt berminimum feltetelei koze tartozik. De a szamoltak alapjan kb. 30 ezerrel tobbet kapsz a berminimumtol de 10 ezerrel kevesebbet a garantalt berminimumhoz kepest. Nem tudom tudtunk-e ezzel segiteni. De mindenkepp kerdezz meg egy konyvelot.
2022. máj. 20. 21:37
 26/28 A kérdező kommentje:
De 10szolgálat egy hónapban 240e Ft..
2022. máj. 20. 21:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Ja jo en 5 nappal szamoltam 8 orat.

Es az a brutto bered?

2022. máj. 20. 21:52
 28/28 anonim ***** válasza:
De amugy a garantalt berminimum 260 ezer. Csak ugye a garantalt berminimum feltetelekhez kotott. Es nem tudom az okj szakma ide tartozik-e nem tudok visszalapozni irva a belinkelt valaszomhoz ahol leirtam kik kaphatnak garantalt berminimumot.
2022. máj. 20. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!