Diákmunkásként tűrjem ezt vagy szóljak valakinek?
Figyelj, elárulom neked, hogy minden gyárban hasonló emberek dolgoznak, mindenhol van ilyen. Nem tudsz vele mitcdinálni, mert te vagy ott az új, félig gyerek diákmunkás, hiába szólsz bárkinek, senki nem fog érted egy jó szót emelni, sőt, még te leszel, akit sz*rkavarónak tartanak majd.
Diákként én is sok ilyen helyen dolgoztam,mindenhol ugyanaz ment :D
A diákmunka jön-megy. Sokszor a főállású munkahelyek is.
Én kikérném magamnak ezt a viselkedést főállásban is. Ha nekem kell mennem emiatt, az sokat elárul az adott helyről. De soha, sehol sem akartam annyira maradni, hogy elviseljem, ha megaláznak. Ez nem része egyetlen létező munkakörnek sem.
Ha szólsz se fog változni semmi. Te jössz ki rosszul ebből.
Az irodaban sokkal normalisabb emberek dolgoznak es a diakokkal is normalisabbak. Keress másik melot!
Ma 16:50
Én dolgoztam régebben adminisztrációs diákmunkában meg telefonos diákmunkában is. Az adminisztrálásnál ülsz egy gép előtt és általában excelt kell tölteni. A telefonálásnál meg nekem adategyeztetés volt.
Hogyne tudna. Az összes létező diákmelóm irodai volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!